Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

CraftCatalonia

13 de juliol, a les 12’30 h, a la sala d’actes d’Artesania Catalunya

 

La FAAOC presenta al sector i als mitjans el nou web CraftCatalonia (https://craftcatalonia.faaoc.cat), gestionat per la federació i que compta amb el patrocini del CCAM.

CRAFTCATALONIA és un nou espai web gestionat per la Federació d’Associacions d’Artesans d’Ofici de Catalunya (FAAOC) on les artesanes, els artesans i l’artesania que es fa a Catalunya són els autèntics protagonistes. Un espai que va més enllà d’una botiga online d’artesania de qualitat. Un espai que vol ser referent pel que fa al món de l’artesania. Un lloc on trobar i conèixer a les artesanes i artesans, als seus tallers i estudis, però també a les associacions i gremis que formen part del nostre petit/gran univers.

CRAFTCATALONIA compta amb la presència de grans professionals del sector de l’artesania, el disseny i la creació que presenten els seus productes artesans més comercials, però també les seves peces úniques, els seus encàrrecs personalitzats i fins i tot formació, mitjançant cursos monogràfics.

CRAFTCATALONIA compta amb un apartat ACTUALITAT amb notícies destacades del sector, tant pel que fa a tallers artesans com a associacions, gremis i institucions.

CRAFTCATALONIA compta també amb un apartat FIRES, on les nostres artesanes i artesans podem veure amb detall tota la informació de cadascuna de les què ja tenim pujades. Un apartat que hauria de servir per posar en valor les fires què on l’artesania professional és la protagonista.

CRAFTCATALONIA és un espai web organitzat i gestionat per la Federació d’Associacions d’Artesans d’Ofici de Catalunya (FAAOC), que compta amb el patrocini d’Artesania Catalunya del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) de la Generalitat.

Al CRAFTCATALONIA teniu un nou apartat que es diu FIRES on anirem pujant informació de les fires d’artesania que es fan a Catalunya -i fins i tot algunes de fora de Catalunya-. Podeu buscar fàcilment quines són les Fires Monogràfiques d’Artesania del CCAM, podeu buscar fires per l’ofici i/o material, i fins i tot per provincia i/o comarca.

 

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top