Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

CRAFTCATALONIA

De Catalunya al món

 

CRAFTCATALONIA és un nou espai web gestionat per la Federació d’Associacions d’Artesans d’Ofici de Catalunya (FAAOC) on les artesanes, els artesans i l’artesania que es fa a Catalunya són els autèntics protagonistes. Un espai que va més enllà d’una botiga online d’artesania de qualitat. Un espai que vol ser referent pel que fa al món de l’artesania. Un lloc on trobar i conèixer a les artesanes i artesans, als seus tallers i estudis, però també a les associacions i gremis que formen part del nostre petit/gran univers.

CRAFTCATALONIA compta amb la presència de grans professionals del sector de l’artesania, el disseny i la creació que presenten els seus productes artesans més comercials, però també les seves peces úniques, els seus encàrrecs personalitzats i fins i tot formació, mitjançant cursos monogràfics.

CRAFTCATALONIA compta amb un apartat ACTUALITAT amb notícies destacades del sector, tant pel que fa a tallers artesans com a associacions, gremis i institucions.

CRAFTCATALONIA és un espai web organitzat i gestionat per la Federació d’Associacions d’Artesans d’Ofici de Catalunya (FAAOC), que compta amb el patrocini d’Artesania Catalunya del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) de la Generalitat.

Benvinguts al CRAFTCATALONIA!

+ infohttps://craftcatalonia.faaoc.cat/

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top