Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

CRAFTING EUROPE

Programa de creació d’una empresa artesana

Després de l’èxit de les dues darreres convocatòries es llança la tercera edició del programa de creació d’una empresa artesana, un programa integral de capacitació i assessorament dirigit a emprenedors del sector artesà amb l’objectiu que els participants desenvolupin tot el seu potencial comercial i creatiu. El programa consta d’una sèrie de sessions de capacitació que inclou models de negoci, màrqueting, desenvolupament creatiu, finances, comunicació, etc.

Impulsat per EOI en el marc del projecte Crafting Europe, aquest programa es basa en la metodologia creada pel Crafts Council UK (Consell de l’artesania del Regne Unit) anomenada “Hothouse” i serà impartit per consultors/es i altres professionals del sector.

El programa online s’estructura en 9 mòduls temàtics que s’impartiran des del 19 d’abril fins al 30 de juny a través de la plataforma Blackboard d’EOI, on es tindrà accés a tot el contingut del programa. S’impartirà un mòdul per setmana amb dues sessions formatives de dues hores i mitja, els dimarts i dijous de 17.00 a 19.30 hores.

El programa està adreçat a persones artesanes, dissenyadores, artistes, creatives i makers. Se seleccionaran aquells perfils la major part dels quals del seu treball sigui fet a mà. Poden estar fent producció per lots o desenvolupant treballs per a minoristes, exposicions o residències. El treball artesanal ha de ser el treball principal o font d’ingressos. No hi ha requisits sobre lestructura del negoci. Les associacions també hi poden participar sempre que tots els membres estiguin involucrats en el procés creatiu i de fabricació.

Per participar al programa es recomana llegir detingudament les bases de la convocatòria. La sol·licitud de participació s’ha de fer emplenat el següent formulari en línia abans del 20 de març a les 23:59 hores.  Formulari

+ info: fundesarte@eoi.es

 

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top