Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

 Crafts NOW

El proper dijous 5 de desembre es fa la primera edició de Crafts NOW, un espai de trobada, coneixement i debat adreçat a professionals i estudiants del sector de l’artesania, organitzat per la Generalitat de Catalunya mitjançant Artesania Catalunya; amb el comissariat de l’Associació d’Artistes i Artesans del FAD (A-FAD); amb la coordinació de la Federació d’Associacions d’Artesans d’Ofici de Catalunya (FAAOC); i la col·laboració de la Plataforma Assembleària d’Artistes de Catalunya (PAAC).

Una jornada en la que s’estableix un diàleg al voltant de la investigació, la recerca i la innovació en l’artesania, des l’òptica de la creativitat, la transversalitat i el negoci. Conduïda per Óscar Tomico, constarà de dues parts. Una primera amb ponències de professionals, com ara la Premio Nacional de Artesanía, Idoia Cuesta, i una segona on una selecció de creadors emergents, entre ells Miguel Giner, guanyador del Rado Star Prize Spain 2019, mostraran nous materials, eines i processos que estan canviant els oficis artesans.

Crafts NOW. Jornada al voltant de l’artesania i la innovació.

Data: dijous 5 de desembre, de 10h a 18h. (dinar no inclòs)
Lloc: Sala C, Disseny Hub Barcelona (Pl. de les Glòries Catalanes, 37-38, Barcelona)
Més informació sobre la jornada aquí
Inscripcions (20,00 € + despeses de gestió) aquí

NOTA IMPORTANT: per gaudir d’un descompte del 50% sobre el preu de la inscripció, us facilitem aquest codi promocional: CN19. Introduïu aquest codi on s’indica en el procés de compra.

Per a qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb la Federació d’Associacions d’Artesans d’Ofici de Catalunya, a través del correu faaocatalunya@gmail.com

 

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top