Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

CREACTIVES

del 18 d’octubre al 24 de novembre

 

La Gerència de Serveis de Comerç i el Lab Bonnemaison presenten projecte innovador per a l’emprenedoria femenina creativa.

CREACTIVES és un programa gratuït de mentories grupal i integral per al creixement empresarial i desenvolupament personal per al nucli de dones creadores de la província de Barcelona. 

L’objectiu principal del programa és posar al servei d’aquest grup de dones tot el coneixement i experiència de tres esferes essencials per a la sostenibilitat dels seus projectes, amb la intenció de que ho puguin integrar i aplicar de forma pràctica i eficient al seu projecte. 

Amb la integració d’aquestes tres esferes, millorarem l’augment de la productivitat empresarial i, a més, aprendrem a saber com gestionar temps i energia a la fi d’evitar el drenatge personal.

D’aquesta manera estarem potenciant i recolzant la sostenibilitat econòmica, temporal i energètica dels projectes liderats per dones. Tanmateix aquest programa pretén ser un acompanyament amb el que la dona es pugui alliberar de la càrrega i condicionaments socials i culturals sobre conceptes com l’ambició o la generació de nous recursos econòmics.

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top