Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Cultura Resident 2023. Programa de residències de creació. Programa internacional

Inscripció oberta des del 8 de març fins al 3 d’abril de 2023. València, Espanya

 

El Consorci de Museus llança la cinquena edició de la convocatòria pública de residències internacionals dins del seu programa de creació Cultura Resident, incorporant-hi tres noves destinacions, amb una dotació total de 14.900 euros. En aquest 2023, Cultura Resident ofereix per primera vegada residències a Alemanya, Països Baixos i Argentina per desenvolupar projectes de producció i investigació al Künstlerhaus Bethanien a Berlín i Project Space 1646 a l’Haia, i de curadoria a l’URRA, a Ciudad de Buenos Aires.

Les residències d’Alemanya i els Països Baixos tenen una dotació de 4.835 euros cadascuna; mentre que la dotació per a Argentina és de 5.230 euros. Totes les residències tindran una durada de dos mesos –es desenvoluparan entre setembre i desembre de 2023– i estan dirigides a la realització de pràctiques artístiques contemporànies per a persones o col·lectius amb lloc de naixement o residència a la Comunitat Valenciana.

Cultura Resident compta actualment amb 13 projectes en desenvolupament a les localitats de València, Castelló, Alacant i Almedíjar; als quals se suma ara el llançament de la convocatòria de les residències internacionals.

Dotació dels Premis:

Residencias de Alemania y Países Bajos: 4.835 €
Residència d’Argentina: 5.230 €

Inscriu-te aquíwww.consorcimuseus.gva.es

Dirigit a: Artistes, professionals

Organitzat per: Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana – CMCV

Documents relacionats:

Bases 2023 Alemanya

Bases 2023 Argentina

Bases 2023 Paisos Baixos

 

+info: Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana – CMCV

culturaresident@consorcidemuseus.es

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top