Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Curs intensiu de professionalització de tres mesos

Inici del curs: 3 de febrer de 2019. Termini d’inscripció: 15 de desembre de 2019

El present curs intensiu de 3 mesos és presencial a jornada completa i es realitzaran 2 edicions a l’any.

Està enfocat per permetre arribar als seus participants un alt grau de professionalització en l’àmbit de la ceràmica artística contemporània, sent el primer de les seves característiques a oferir-se mai a Espanya.

Mitjançant la nostra metodologia didàctica els alumnes no només adquiriran profunds coneixements sinó també desenvoluparan el seu propi estil. En el curs es presentaran un ampli espectre de coneixements bàsics per a un ceramista, com: les tècniques de producció, els tipus d’argila, la decoració de les peces, els processos d’esmaltat i de cocció, tot això a través d’un enfocament eminentment pràctic , explorant les possibilitats de l’argila amb projectes d’execució guiats en l’estudi.

Els grups seran reduïts permetent l’atenció personalitzada necessària per a cada alumne de la promoció. En conjunt s’impartiran 300 hores de classes durant el curs. Les classes lectives seran als matins, cinc dies a la setmana de dilluns a divendres. El curs inclourà demostracions, presentacions, visites guiades a galeries, museus i tallers privats d’artistes locals.

A cada estudiant se li proporcionarà el seu propi espai personal per a la pràctica individual, amb accés a torn, taula i prestatgeria, on podran guardar les seves peces. A les tardes els alumnes disposaran d’accés il·limitat a l’estudi per desenvolupar els projectes encarregats i treballar en tasques individuals, amb l’objectiu d’aplicar els coneixements adquirits. Tots els materials, esmalts i fornades estan inclosos.

Informació General

Cada dia, començarem el curs amb presentacions PowerPoint i teoria, seguit de demostracions en viu, i després pràctica guiada. A la tarda pots continuar treballant en projectes proposats basats en el que es va aprendre aquell dia a la classe. Durant les hores del matí s’imparteixen classes, ia la tarda es reserva per practicar cada estudiant al seu ritme. Cada matí tindrem crítiques grupals i individuals per discutir la feina feta el dia anterior. La majoria dels dimecres al matí visitarem tallers de ceràmica per conèixer a artistes que viuen a Barcelona i els seus voltants, xerrar amb ells i aprendre sobre el seu treball. També organitzarem visites curtes a museus i galeries d’interès. Oferim accés a l’estudi les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, i pots treballar tot el temps que vulgui a les tardes / caps de setmana.

Calendari de cursos:
300 hores de classes impartides. 5 dies a la setmana.
De dilluns a divendres: classes de 10 a 14 pm, pràctica de 14 a 18.
– Propera data d’inici del curs: 3 de febrer de 2019
– Data de finalització: 25 d’abril de 2019
– Data límit per a la sol·licitud: 15 de desembre de 2019

Preu i forma de pagament: Personalitzat per a cada estudiant, s’apliquen descomptes per bestretes.
https://corriebain.com/3-month-intensive-course/

També oferim cursos continus i intensius de torn i modelat: https://corriebain.com/courses/

Tenim espais de lloguer per a artistes i espais de coworking: https://corriebain.com/spaces/

Hores de visita per rebre informació sobre inscripció a cursos o lloguer d’espais: dilluns i dimecres de 17 a 19. Amb cita prèvia via email.

+ info: info@corriebain.com

Corrie Bain International Ceramics School
Carrer de Pujades 60, 2n 2a
08005, Barcelona
Tel: +34640107316

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top