Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Curs: TOCAR PER VEURE | Nathalie Doyen

8, 9 i 10 de setembre de 2023

450.00

Curs centrat en textures i argiles de colors

Inclou una part pràctica i una altra de teòrica. La professora Nathalie Doyen ensenyarà una tècnica inspirada en la natura (com líquens o mol·luscs adherits a una roca) i a través de gestos repetitius conduirà els participants a una concentració meditativa necessària per desenvolupar textures meravelloses. Durant aquest curs, s’examinaran les qualitats tàctils i els colors vellutats de l’argila. Els participants tindran l’oportunitat de fer tant una mostra com objectes petits practicant la tècnica de l’artista i professora Nathalie Doyen.
Les lliçons són totalment pràctiques a més d‟un capítol teòric, cocció i materials i una sessió DPF (Preguntes Freqüents).

Professora: Nathalie Doyen

Nathalie Doyen va néixer a Alger el 1964. Ha estat exposant a Bèlgica ia l’estranger des del 1987. Ha estat artista resident a França, Portugal, Itàlia, la Xina i el Quebec. Ensenya ceràmica a l’Académie des Beaux-Arts a Namur, Bèlgica. Obres en exposició permanent a Bèlgica: a Brussel·les, a la Galerie de l’Ô ; a Mons al CMI-BF; a Morlanwelz al Musée Royale de Mariemont. A QUEBEC: al parc regional Bois de Belle-Rivière. A LA XINA: al Museu Internacional d’Art Ceràmic FuLe, el FLICAM, Fuping i la comissió “Bien dans son Assiette”. Membre del Collège des Alumni de l’Académie Royale de Belgique. Membre de Smart Asbl; Membre del Consell Mundial d’Artesania – Bèlgica francòfona. De 1983 a 1987: formació a l’Académie des Beaux-Arts de Tournai X, sota la direcció de Francis Behets i Richard Owzcarek.

Idiomes: Anglès, Italià, Francès

Horaris: El taller de 20 hores té una durada de 9:00 a 17:00 hores els divendres i dissabtes i de 9:00 a 16:00 hores els diumenges.

Preu: 450,00 €.  Inclòs al cost del Taller: 20 hores d’ensenyament tots els materials necessaris | cocció | dinar brunch nr. 3 | una caixa amb les mostres dels materials utilitzats durant el taller.

+ info: www.facc-art.it

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top