Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Adéu a Martin Loew

Ens dol comunicar-vos que ens ha deixat el nostre consoci Martin Loew.

 

Molts de vosaltres el recordareu perquè era el director de l’escola taller EltornBarcelona, juntament amb la seva esposa Paula. Van venir de Suïssa a Barcelona amb aquest projecte engrescador i es van associar a l’ACC l’any 2007. Des d’aleshores han estat uns socis molt participatius i col·laboradors.

 

Sempre el recordarem.

Martin Loew ( – 2021)

Professor i director d’ElTornaBarcelona, podem dir que era un enginyer que es va enamorar de la ceràmica a primera vista. Un home polifacètic amb experiència en el món empresiarial internacional, en enginyeria de màquines d’alta tecnologia, que un dia va decidir passar-se al món artístic.

Amb la seva esposa Paula, quan vivien a Suïssa, van començar amb la ceràmica com a hobby, mentre treballaven en les seves respectives feines. Però la vivien tan intensament que van decidir realitzar el seu somni de muntar una escola i que aquesta fos, definitivament, la seva manera de guanyar-se la vida. Això els va portar a la Ciutat Comtal, on l’any 2007 van fundar ElTornBarcelona, primer al Clot i més tard al poble Nou.

El concepte era clar des de l’inici: un lloc on gaudir de la ceràmica, en un ambient viu i en constant evolució, on poder aprendre, practicar i intercanviar experiències. Crearen un entorn internacional, on viure la barreja cultural, un factor molt important en el tarannà d’aquesta escola.

Martin impartia els cursos de torn avançat, els intensius de torn i els d’esmalts d’alta temperatura.

Descansa en pau, amic Martin 

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top