Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Dies Europeus de l’Artesania 2024

Europa tornarà a celebrar els Dies Europeus de l’Artesania del 2 al 7 d’abril del 2024

 

Durant aquesta setmana s’oferiran activitats gratuïtes que aproparan visitants i curiosos de totes les edats a l’esfera de la creació artesanal. Fires, jornades de portes obertes a tallers o al núvol, demostracions en directe, exposicions presencials o virtuals, conferències, etc. tant en format presencial, com en format virtual o tots dos alhora.

Una setmana al voltant de l’artesania, en què es convida a participar artistes que vulguin mostrar les seves creacions i compartir els seus procediments de treball amb el públic. Aquest any, Espanya serà el país convidat i dins de la programació habitual s’inclouran les primeres “Trobades Singulars”, activitats especials que oferiran una visita exclusiva per a grups reduïts a un lloc que no sol estar obert al públic.

El termini d’inscripció d’activitats per a artesans i institucions públiques i privades ja és obert al web www.diasdelaartesania.es, on s’anirà actualitzant progressivament el programa d’activitats proposades.

Addicionalment, i per fomentar la participació d’altres països europeus durant aquests dies, el World Crafts Council Europe, WCCE (branca europea del Consell Mundial de l’Artesania) ha llançat uns ajuts de 500 euros, per fer activitats durant aquests dies. Les persones interessades han d’estar vinculades al sector de l’artesania, pot ser una entitat pública o privada del sector, centre de formació, associació, museu, etc. 

 

Registre d’activitats

+info: Días Europeos de la Artesania 2024

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top