Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Dies Europeus de l’Artesania

Europa tornarà a celebrar els Dies Europeus de l’Artesania

Del 6 a l’11 d’abril de 2021

Des de l’organització són conscients de la situació d’emergència sanitària que estem vivint i de totes les limitacions i restriccions que tenim en les diferents comunitats autònomes, i també les dificultats econòmiques que està patint el sector artesà i per això seguiran promocionant-i impulsant amb els mitjans que hi ha al nostre abast. Així que com a novetat s’integra l’opció de realitzar activitats virtuals.

Novament s’oferiran activitats gratuïtes que acostaran visitants i curiosos de totes les edats a l’esfera de la creació artesanal. Fires, jornades de portes obertes en tallers, demostracions en directe, exposicions, conferències, etc. tot això tant en format presencial, respectant totes les mesures de protecció, com en format virtual.
Una setmana al voltant de l’artesania, en la qual es convida a participar artistes que vulguin mostrar les seves creacions i compartir els seus procediments de treball amb el públic.

El termini d’inscripció d’activitats per a artesans i institucions públiques i privades ja està obert al web www.diasdelaartesania.es, on s’anirà actualitzant progressivament el programa d’activitats proposades.

+info: www.diasdelaartesania.es

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top