Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

“Dire, ne pas dire”

Un llibre de Loul Combres

 

Aquest llibre fa un viatge iniciàtic cap a la creació. És una història de vida que ens endinsa en un remolí d’emocions, passions, fraternitat, sensualitat.

El nen de la guerra que havia de “Dir, no dir”, l’adolescent rebel, sensible, devorador de vida, han construït l’adult d’avui. Un artista compromès que no vol callar i que ha centrat el seu art com a poeta-músic, ceramista-escultor-intèrpret, al voltant de la tolerància, el compartir i la no violència.

Per a l’autor, passi el que passi, esclaten aquesta ràbia per viure, aquesta ànsia per compartir, aquesta esperança en el futur sempre amb aquest punt d’humor que fa suportable l’insuportable.

La terra del llac de la seva infantesa, terra que cura, llepa ferides, pren empremtes dactilars, s’ha convertit sota els seus dits, en una terra que parla, canta i crida.

Després d’estudiar als Belles Arts de Nimes, Loul Combres va marxar a París l’any 1956. Com a actor va actuar en unes deu obres. Compositor i cantant, participa en la vida dels cabarets parisencs de la riba esquerra i crea música per al titellaire Yves Joly al Lock. Establert com a escultor-ceramista al sud de França, realitza nombroses actuacions acompanyat de músics i actors. Artista compromès, el fang li permet denunciar les injustícia.

Accedir a la llibreria

 

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top