Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Dterra Galeria Taller inaugura l’exposició Anatomies de la forma del ceramista Miguel Molet

Inauguració: divendres 31 a les 19.45 amb la presència de l’artista ceràmic Miguel Molet

El dia 31 de maig a les 19.45 s’inaugurarà l’exposició Anatomies de la forma de Miguel Molet que es podrà veure fins al dia 21 de juliol a Dterra Gallery Workshop. Una exposició que mostrarà les peces de ceràmica contemporània de l’artista aragonè La mostra constarà d’una selecció de peces de grans dimensions d’una alta qualitat tècnica on es mostra el saber fer del cermista.

Miguel Molet ens demostra amb Anatomies de la forma que la tradició i la contemporaneïtat no estan renyits a l’hora de crear peces amb ADN transgressor. L’artista es serveix de tècniques mil·lenàries per crear anatomies que ens emboliquen en peces de mitjà i gran format, vermelles i blanques que creen un univers on el fang s’eleva i es torça convertint-se en un ens viu, mal·leable i eteri. Miguel Molet adopta i transforma la tradició del fang i de les terres decantades o segillium d’època greco-romana que tal com el seu nom ens diu servia per segellar les peces de l’época.


L’exposició s’inaugurarà en el marc de l’esdeveniment Quatre exposicions Ballades que tindrà lloc el proper dia 31 de maig a Sant Cugat i consta d’un recorregut presidit per una comitiva de dansa i música intervindrà per inaugurar les exposicions de 4 espais  situats al voltant de la plaça Dr. Galtés i que forment part del Barri de les arts. L’activitat forma part de la LaBanda Street Fest – El barri de les arts, un projecte que busca dinamitzar i portar l’art al carrer a Sant Cugat.

Dates: del 31 de maig al 21 de juny

+ info: dterra gallery wokpshop
936 747 807  /  info@dterra.es

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top