Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

dterra repren els cursos presencials

CURSOS PER A ADULTS

 

dterra reprèn els cursos presencials seguint les mesures d’higiene i seguretat. Han reorganitzat l’espai per respectar les distàncies aconsellades, sempre amb la idea que us sentiu tan còmodes com abans, però sobretot, segur@s !!

Han programat tallers d’estiu per a infants, joves i adults per a juny, juliol i possiblement a l’agost, així que estigueu atents si esteu per aquí aquest estiu!

https://www.dterra.es/product-category/cursos/

BOTIGA

 

La botiga en línia ja està operativa! Han posat molta energia aquests dies treballant des de casa per obrir-la i l’aniran actualitzant amb més peces. Utilitza el cupó VINT i tindràs un descompte de l’20% per a tu durant una setmana fins dimarts que ve. Dona-li una ullada AQUI

Per descomptat, també pots anar a la botiga física, si desitges provar-te les joies o recollir la comanda tu mateix @. Les visites són amb cita prèvia, i mantenen la botiga neta i segura per a tu.

https://www.dterra.es/product-category/productos/

TALLERS D’ESTIU PER A NENS

 

Ofereixen els seus tallers artístics d’estiu. Aquest any serà diferent a causa de les mesures de seguretat pel COVID19, però segueixen apostant per la creativitat i la diversió perquè aquesta situació no suposi un impediment!

Tallers on la ceràmica, la joieria i el reciclatge serveixen per expressar-se en un ambient creatiu, on joc i aprenentatge van de la mà.

http://www.dterra.es/casals-destiu/

+ info: Si tens alguna consulta pots escriure a info@dterra.es, trucar o enviar un un whattsap al telèfon 676 925 116.

 

 

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top