Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

EL BOTIJÓ DE LA COL. EXPOSICIÓ PEÇA DE L’ANY 2021

Fins el 5 de desembre al Museu de Cantereria d’Agost

 

Després d’estar un any absent a causa de la pandèmia, torna al Museu de Cantereria d’Agost (Alacant) l’exposició “Peça de l’Any”, amb el Botijó de la Col com a protagonista en 2021.

La mostra inclou les propostes de reinterpretació elaborades per l’alumnat de les Escoles d’Art EASDA d’Alacant, EAS+C de Manises i EASD de Castelló. El resultat és un conjunt de visions diferents de la peça tradicional amb la que comparteixen un vincle conceptual, en ocasions acompanyat d’una certa similitud formal. No obstant això, en altres la silueta o la practicitat del botijó de la col es veuen substituïdes per un exercici d’abstracció, completant una exposició variada i atractiva per a totes aquelles persones que la visiten.

Enguany com a novetat, s’han incorporat peces elaborades al Taller de Ceràmica del Centre Ocupacional El Molinet (Monòver, Alacant), conformant una mostra inclusiva, en el marc de la política d’inclusió social impulsada per l’Ajuntament i el Museu de Cantereria.

Finalment, l’altra gran novetat de la Peça de l’Any 2021 és la visita virtual allotjada al web del Museu de Cantereria (https://360.tour-virtual.es/02109003/), que permet a qualsevol persona conéixer el treball realitzat per alumnat i professorat de les entitats participants, acostant la ceràmica contemporània al gran públic.

L’exposició estarà vigent a la Sala d’Exposicions Temporals del Museu de Cantereria fins el 5 de desembre, mentre que la visita virtual estarà accessible permanentment, amb l’objectiu de promocionar la ceràmica i el treball de les Escoles d’Art de la Comunitat Valenciana així com del Centre Ocupacional El Molinet.

Museu de Cantereria d’Agost
Pl. de les Peones, s/n – 03698 AGOST
Tel: 965 69 11 99
museucantereria@agost.es

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top