Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

El millor disseny de l’any

Exposició i activitats

«El millor disseny de l’any» és l’exposició anual que recull les obres finalistes i guanyadores dels premis de les diferents disciplines del disseny, l’arquitectura i les arts que organitzen les associacions del FAD: els Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme (ARQUIN-FAD), els Premis ADG Laus de Disseny Gràfic i Comunicació Visual (ADG-FAD), els Premis ADI de disseny industrial i cultura del disseny (ADI-FAD), els Premis FAD d’Art (A-FAD) i els Premis Habitàcola per a estudiants d’arquitectura i disseny (ARQUIN-FAD).

Amb motiu del 10è aniversari de l’exposició, enguany la mostra va acompanyada d’un complet programa d’activitats paral·leles d’empreses, escoles i professionals que destaquen per la seva exemplaritat en innovació, compliment dels ODS o impuls de l’economia circular, creant un debat col·lectiu entorn a les bones pràctiques en disseny.

Lloc: Disseny Hub Barcelona
Dates: del 2/6 al 29/8
Horari: de dimarts a diumenge de 10 a 20 h.
Accés gratuït sense reserva prèvia.

L’exposició «El millor disseny de l’any» està organitzada pel FAD en col·laboració amb el Museu del Disseny. La mostra romandrà oberta al públic del 2 de juny al 29 d’agost de 2021, a la Sala A del Disseny Hub Barcelona.

+ infowww.ajuntament.barcelona.cat/museudeldisseny
Museu del Disseny de Barcelona
Pl. de les Glòries Catalanes, 37-38
08018 Barcelona
Tel. 34 93 256 68 00
museudeldisseny@bcn.cat

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top