Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

El Museu de Ceràmica de Manises organitza, en col·laboració amb el Museu de Ceràmica de Paterna, l’exposició “Manises i Paterna”

La inauguració d’aquesta mostra tindrà lloc el divendres 19 d’octubre a les 18.30 hores i podrà ser visitada fins al 30 de gener de 2019. Estarà situada a la sala 3 del Museu de Ceràmica de Manises, la qual acull la seva col·lecció permanent de ceràmica de els segles XIV-XVI i que ha estat degudament condicionada per acollir la mostra.

“Manises i Paterna” recull un conjunt d’aproximadament 150 objectes, pertanyents tant al Museu de Ceràmica de Manises com al de Paterna, institució que, per a l’ocasió, ha cedit temporalment una part dels seus fons. Aquestes peces es presenten amb una acurada museografia que pretén fer patents les semblances de la ceràmica d’aquestes ciutats veïnes en les seves primeres etapes de producció: processos de fabricació, aspectes formals i elements decoratius.

L’exposició s’emmarca dins de la programació del 50 aniversari del MCM, la qual ha inclòs, entre altres activitats, el muntatge de diverses exhibicions temporals amb les quals donar a conèixer les seves col·leccions. L’acte d’inauguració serà també l’ocasió per clausurar el cicle commemoratiu del 50 aniversari del Museu, començat el 2 de desembre de 2017 i del qual encara resten per celebrar algunes activitats fins a final d’aquest any 2018.

+ info. museo@manises.es

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top