Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Vídeo de la conferència: El recipient per a l’Ikebana

A càrrec de Rosa Vila-Abadal

 

En aquesta ocasió, us compartim el vídeo de la conferència que va tenir lloc el passat 28 de febrer, en el marc de les 1es Jornades Tècniques de l’ACC.

L’ikebana i el recipient formen una sola unitat. El recipient és la base i és la part compacta  de la composició de l’Ikebana  perquè està feta amb fang gresificat per poder contenir l’aigua i així seguir donant vida a la flor tallada i als vegetals que composen l’Ikebana.

En el recipient es on s’arrela la creació de l’Ikebana representant la terra, i és important que sigui de ceràmica, les seves mides ens marquen l’espai on crearem i també la mida dels vegetals, la seva forma ens  defineix la tècnica que utilitzarem.

Rosa Vila-Abadal i Serra, ceramista professional amb 50 anys d’experiència en l’àmbit de la ceràmica d’autor, disseny i realització de ceràmica utilitària, s’inicia en  l’ikebana l’any 2003, realitzant el seu aprenentatge amb els mestres, Mercè Borrull, Anna Sabaté i Vicens Santamaria.

L’any 2010 li atorguen el diploma de l’escola Ikenobo del Japó i des d’aleshores desenvolupa l’ensenyament de l’ikebana. És sòcia de l’ACC i membre de l’Acadèmia Internacional de la Ceràmica.

Activitat gratuïta

A l’Associació Ceramistes de Catalunya
C/ Doctor Dou 7, baixos 1 – 08001 Barcelona
Horari d’atenció: De dilluns a divendres de 9:30 a 13:30 i de 17:00 a 20:30 h

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top