Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

ELS MEUS DIVERTITS ESMALTS | Maite Larena

Dates: 15-16-17-18-19 d’abril de 2020

Quan ens acostem als esmalts de ceràmica, la primera impressió és d’immensitat … per on començo? Quines són les matèries primeres? Què esmalts s’adaptaran a les meves peces?

El desenvolupament d’esmalts personalitzats és particularment atractiu per a la majoria dels terrissaires. En aquest curs, seguint una metodologia simple, s’ensenyaran mètodes de treball per planificar el desenvolupament d’esmalts i obtenir una gran quantitat d’ells. D’aquesta manera ampliarem el desenvolupament de coloracions, textures, aplicacions i resultats estètics aplicables a la ceràmica de l’autor. Es proposa un laboratori per provar esmalts ceràmics a 1240-1260 ° C, tant per a la cocció en un forn elèctric com en un forn de gas. Es proporcionarà una extensa documentació, que s’examinarà en presentacions i discursos teòrics intercalats amb el treball de taller, així com en sistemes d’arxiu computats per receptes de ceràmica.

Maite Larena és graduada en química a la Universitat de València, Espanya i ceramista autodidacta. La carrera de Larena es divideix entre treball artístic i tècnic. A més de les seves exposicions personals i col·lectives amb la sèrie d’envasos especials vidriats; Maite ha estat convidada a diverses conferències internacionals com a investigadora altament experimentada en el camp dels esmalts i taques de ceràmica. Ha publicat 11 articles especialitzats sobre revestiments d’esmalt i ha desenvolupat 6 projectes subvencionats pel govern espanyol per a la investigació en ceràmica. I durant diversos anys és el cap d’investigació, desenvolupament i producció d’esmalts i taques de PRODESCO SL i d’AICE-ITC, Associació d’Investigació d’Indústries Ceràmiques Espanyoles. En el camp de l’ensenyament, durant molts anys,

El taller de 35 hores dura de 9.00 a 17.00 els dimecres, dijous, divendres i dissabte i de 9.00 a 16.00 els diumenges.

Preu: € 730,00. Inclòs en el cost de l’taller: 35 hores d’ensenyament | tots els materials necessaris | acomiadaments | Dinar: 5 brunch | Una caixa amb les mostres dels materials utilitzats durant el taller.

Professora: Maite Larena

Traductora i assistent: Martha Pachon

Idiomes: anglès, italià, francès, espanyol

+ info: Faenza Art Ceramic Center

48018 via pana 34/1, Faenza RA

+39 0546 46936 | www.facc-art.it | info@facc-art.it

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top