Associació Ceramistes de Catalunya

Diccionario Ilustrado copia

 

 

En aquestes festes de Nadal tenim una oferta especial pels ceramistes a l’Associació Ceramistes de Catalunya: el Diccionario Ilustrado de Alfarería Pràctica de l’editorial Omega a un preu irresistible,

27,50 € enlloc dels 46 € que valia fins ara.

Aprofiteu l’ocasió per obtenir-lo, ja que és un dels llibres de capçalera per a qualsevol ceramista.

No deixeu de venir a visitar la llibreria, on trobareu altres títols que us poden interesar, així com revistes especialitzades.

 

 

 

embucha_04

Associació Ceramistes de Catalunya

C/ Doctor Dou, 7  baixos 1a – 08001 Barcelona

Aprofitant les dates nadalenques l’ACC ha decidit obrir els dissabtes 20 de dessembre i 3 de gener, així com el diumenge 4 de gener, per facilitar les visites a l’exposició col·lectiva de Nadal.

La mostra ofereix regals únics i personals en cerámica, de caire utilitari, decoratiu i joieria. No dubteu a visitar-la perquè gaudireu de peces de gran qualitat i en definitiva de l’art en petit format.

L’horari previst per a aquests dies extra será d’11 a 14 h.

colectiva-nadal-14

vendrell-mercatEl Supermercat d’Art es podrà visitar fins al diumenge 4 de gener.

El passat divendres 12 de desembre, a les 20 h, a la sala polivalent del Portal del Pardo, s’inaugurà la segona edició del Supermercat d’Art, exposició de caràcter biennal en què una dotzena d’artistes catalans posen la seva obra a la venda per poder fer regals originals per Nadal.

De l’àmbit de la ceràmica, hi són presents:

Camil·la Pérez, del Vendrell; Maria Carme Gutiérrez, de Subirats; Marta Masana, de Barcelona; Núria Soley, de Palau-solità i Plegamans, i Roser Oter, de Santa Oliva.

També trobareu joieria d’Esther Heras, del Vendrell; tèxtil d’Imma Pau, de Font-rubí; tècnica mixta i encàustica d’Iraida Llucià, de Santa Oliva, i collage d’imatges digitals i pintura acrílica de Montse Capellades, del Priorat de Banyeres. En l’apartat de pintures, obres de Robert Martí, de Lleida; Teresa Escudero, del Vendrell, i Teresa Jané, de Barcelona. Tota aquesta obra està emmarcada en un entorn de cartró.

Horari: de dimarts a divendres, de 17 h a 20 h, els dissabtes d’11 h a 14 h i de 17 h a 20 h, i els diumenges d’11 h a 14 h.    Els dilluns i els dies 24, 25, 26 i 31 de desembre i l’1 de gener la sala estarà tancada.

 

 


 

Exposició actual a l'ACC:

fot-nadal


  logo_tecno_piro-apaisat

Escolli idioma


Esdeveniments

There are no events.

SIO-2-Banner
logoIsuni
PROFESSIONAL-PRO_290044_150x150_10_cat  
logo1

Segueix-nos