Associació Ceramistes de Catalunya

Continguts de Terrart 45

Ja tenim impresa la revista Terrart número 45, corresponent al segon trimestre de 2014. Subscriptors i socis de l’ACC la rebran aviaportada-45t en el seu domicili i la resta d’interessats la trobareu disponible a l’ACC i als punts de venda habituals.

A les Activitats de l’ACC trobareu un ampli article on Oriol Calvo valora el 46è Congrés de l’Acadèmia Internacional de Ceràmica, que va tenir lloc a Dublín al setembre. També podreu repassar les diferents activitats que s’han dut a terme en el darrer semestre: La parada de Sant Jordi de l’ACC; la presentació del Projecte Mans de Carles Morant; la conferència de Bussoga i Krazsnai; la versió digital de Terrart i l’Assemblea i l’entrega de guardons de l’ACC.

Podreu llegir els articles sobre les darreres mostres que han tingut lloc a la nostra sala a la secció Exposicions de l’ACC. Dissenys en ceràmica, col·lectiva de quatre creadors que treballen els seus dissenys en ceràmica com Marre Moerel, Bussoga, Krazsnai i Apparatu. Presentaren una mostra centrada en objectes ceràmics produïts en sèrie. I la Col·lecció Terrània que portà a l’ACC l’Ajuntament de Montblanc i que és el fons artístic que han anat reunint durant els 12 anys de vida d’aquest Festival ceràmic.

La secció Tallers i Ceramistes presenta a Raquel Eidem (Sevilla) i Martine Le Fur (França)

Exposicions compta en aquest número amb la mostra de Gundi Dietz a Argentona i Paradisos Perduts de Carme Coma, itinerant a Gelida i El Vendrell. Continue reading

CartelL’Oficina Cultural de St-Quentin-la-Poterie organitza anualment Terralha, Festival Europeu de les Arts Ceràmiques. TERRALHA 2015. El festival que està previst per celebrar-se al mes de juliol arriba a la 31a edició, a Saint Quentin la Poterie (França).

El Festival comptarà amb un recorregut ceràmic, amb obra per carrers, portals i jardins de la vila, de l’11 al 14 de juliol i una exposició / concurs de ceràmica europea per a joves. (Juliol-agost)

Les sol·licituds s’hauran d’enviar com a molt tard el 15 gener 2015.

Es pot descarregar al bloc www.terralha.fr

Més informació: contact@officeculturel.com

massanaCal redefinir el paper de les arts aplicades en el món actual: retornar al “fer és pensar”. I, fent, replantejar el paper de la creativitat amb tot el bagatge de l’art, del disseny, i la saviesa de l’artesania.

Sostenibilitat, creativitat participada, innovació i tradició, empoderament, funció i us, poètica dels materials, responsabilitat social.

Aquestes estudis materialitzaran els conceptes esmentats gràcies un programa formatiu basat en la necessitat de fer del taller el lloc central del desenvolupament del treball personal i creatiu. Continue reading


 

Exposició actual a l'ACC:

"Quin temps més feliç!" - Teresa Gironès

targeta-acc-cara1teresa-acc-cara2  

  logo_tecno_piro-apaisat

Escolli idioma


Esdeveniments

There are no events.

SIO-2-Banner
logoIsuni
PROFESSIONAL-PRO_290044_150x150_10_cat  
logo1

Segueix-nos