Associació Ceramistes de Catalunya

Logo-Angela-Colls
festesoci Tarifes trimetrals 2015: Soci estándar: 40,50 €. Soci estudiant: 18 € Tarifes anuals: Soci col·laborador: 50 €. Subscriptor revista (2 números per anys): 18 €.  
banner-iQ2015-300x250px
logo acc lateral web (1)

The Beauty of Clay_dterra_Página_08

The Beauty of Clay

Mostra de joieria contemporània emmarcada en JOIA Art Jewelry Fair 2017. Sota el concepte de "la bellesa de l'argila", 14 artistes presenten una sèrie de joies, amb la ceràmica com a element protagonista.

PARTICIPANTS: Alicia Giráldez, Aline Berdichevsky, Blanca Torà Micheli, Eva Girbes, Gabriela Cohn, Imma Batalla, Judy McCaig, Laura Jener, Lola Gratacós, Núria Soley, Pilar Cotter, Roberta Ferreira, Tanja Fontane, Trinidad Contreras.

Inauguració: dijous 21 de setembre a las 19:30h Dates: 21.09. 2017 - 07.10. 2017 Curadoria: dterra (www.dterra.es) Lloc: Associació Ceramistes de Catalunya

4-fotos-joia

Us presentem i esteu tots convidats a la primera exposició de la ACC per aquesta temporada 2017-2018 que forma part del circuit expositiu OFFJOYA de la fira Joya Barcelona Art jewelery fair.

L’exposició The beauty of Clay comissariada per l’equip @Dterra galeria-taller vol posar de manifest les possibilitats plàstiques i creatives de la ceràmica com a mitjà d’expressió en la joieria artística.

Inauguració: 21 de setembre a les 19:30h Doctor Dou 7 Baixos, 1ª, Barcelona.

(Del 21 de set. al 7d’oct.)

Amb la finalitat d’il·lustrar la relació de les joies amb el cos es mostra també una col·lecció de retrats realitzats especialment per aquesta exposició pel fotògraf Pep Àvila.

“Sota el concepte de la bellesa de l’argila, Dterra ha articulat un projecte que incideix en l’àmbit de la ceràmica i la joieria contemporània i proposa a 14 artistes crear joies amb la ceràmica com a element protagonista”.

Artistes participants: Alicia Giráldez, Aline Berdichevsky, Blanca Torà Micheli, Eva Girbes, Gabriela Cohn, Imma Batalla, Judy McCaig, Laura Jener, Lola Gratacós, Núria Soley, Pilar Cotter, Roberta Ferreira, Tanja Fontane, Trinidad Contreras. (Estaria bé que els artistes anessin etiquetats per a més difussió)

Com sempre us esperem a la inauguració per prendre alguna cosa tots plegats.

mary-guma

 

A la Sala Portal del Pardo, es mostra l’obra de Mary Gumà “Territori, alquímia, poesia i forma”.

Segons Pep Montoya, doctor en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, en aquesta exposició es podrà gaudir d’un univers d’il·lusionisme, màgia, poesia i forma. L’obra de Mary Gumà es caracteritza per un contacte directe amb el territori dins d’un àmbit de llibertat i lluny de convencions estilístiques.

L’artista ofereix la possibilitat de visitar la mostra seguint les seves explicacions amb una visita guiada programada el divendres 15 de setembre, a les 20 h. Les persones interessades han de fer la reserva enviant un correu electrònic a l’adreça art@elvendrell.net

L’exposició “Territori, alquímia, poesia i forma” es podrà visitar fins al 23 de setembre en horari de dilluns a divendres de 18 h a 20:30 h i dissabtes d’11 h a 13 h i de 18 h a 20:30 h. Diumenges i festius la sala és tancada.

JAPANESSE-DAYS

 

Segona part de la 3ª edició de les jornades de ceràmica contemporània japonesa Japanese Days amb l’artista Akira Satake, organitzat per la ceramista Penélope Vallejo a Sta. Mª de Palautordera.

El ceramista japonès impartirà unes classes magistrals i oferirà una exposició amb la seva obra.

Dates: 6-7-8 i 12-13-14 d’octubre

Més informació a:

www.penelopevallejo.cat


  logo_tecno_piro-apaisat
Banner-iq2015-728x90px