Associació Ceramistes de Catalunya

Logo-Angela-Colls
festesoci Tarifes trimetrals 2015: Soci estándar: 40,50 €. Soci estudiant: 18 € Tarifes anuals: Soci col·laborador: 50 €. Subscriptor revista (2 números per anys): 18 €.  
banner-iQ2015-300x250px
logo acc lateral web (1)
invitacio-jordi-serra

foto-logos

del 10 de febrer al 4 de març al Museu de Quart

Nuri Negre, Girona 1971. Per les característiques de la seva obra, podem anomenar aquesta com a ceràmica  artística o escultura ceràmica.

La seva obra, a través del fang refractari, les engalbes i els òxids, i amb un llenguatge molt particular molt proper a l’àmbit del dibuix, ens parla d’organismes vius, lleis naturals, metamorfosi i moviment.

Cada peça ens parla d’allò que la natura no ha fet, però possiblement també hagués pogut produir. L’obra en ceràmica és utilitzada com a suport, tot actuant com a una tela en blanc sobre la qual s’ha cristal·litzat un impuls de creació o de desenvolupament del món vegetal.

Per a més informació: 972 46 91 71

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Inauguració: 22 de febrer de 2018 a les 19.30 h.

Lloc: Artesania Catalunya – C/ Banys Nous, 11 de Barcelona

Es podrà visitar fin el 18 de març de 2018.

Activitat paral·lela: Col·loqui “Converses a l’entorn del concepte artístic de Teresa Gironès”

Dia 8 de març a les 18.30 h a Artesania Catalunya

Un viatge, un llibre

Les experiències viscudes per Teresa Gironès en el seu llarg recorregut pel món, les va reviure en altres formats: el paper, el color, la ceràmica, una textura, la terra, …

La seva sensibilitat artística la va moure a expressar-se i transmetre, perquè l’observador, endinsant-se en el paisatge gràfic i formal, pugui emprendre un nou viatge que el porti a viure una excitant i inoblidable aventura personal.

Un rostre, un sentiment

El cos humà és el seu centre d’interès i crea un univers de personatges: nens o adults, que a través dels ulls i la boca expressen sentiments de bogeria, desconfiança, dolor, ironia, innocència o alegria.

Els animals els acompanyen en algunes ocasions i en altres formen part de la voluntat i de l’ànim dels personatges. Els ocells simbolitzen la llibertat, els gossos la fidelitat, els gats la independència, els peixos la ment freda, els conills la màgia i els micos i les mones són un mirall dels defectes i virtuts de la humanitat.


  logo_tecno_piro-apaisat
Banner-iq2015-728x90px