Associació Ceramistes de Catalunya

 

1        2

Díptic Bellesa Quotidiana ACC   Els actes del nostre dia a dia esdevenen repetitius, però podem fer que aquesta rutina es transformi en allò quotidià i bell, envoltant-nos d’objectes més càlids, vestint els nostres actes amb objectes personals que ens facin viure la quotidianitat de manera més amable.

La “Bellesa Quotidiana” que us mostrem en aquesta exposició està feta des del coneixement de l’ofici, mans artesanes entranades diariament aconseguint conèixer els secrets de la matèria capriciosa i rebel.

Són objectes per a la taula, per a que l’àpat es transformi en quelcom especial. Us oferim aquest banquet, ple de idees, il·lusió, color, forma i creativitat.

Des de l’Associació de Ceramistes de Catalunya us convidem a gaudir de la nostra feina.

BON PROFIT

empremtes

Els propers 30 i 31 de març, Artesania Catalunya acollirà una nova convocatòria de productes per a la botiga d’Empremtes de Catalunya, amb l’objectiu d’augmentar l’oferta i preparar la campanya comercial primavera/estiu 2015.

Aquesta convocatòria és la primera de les dues que es duran a terme enguany. Per a més informació de la convocatòria o aclarir qualsevol dubte podeu adreçar-vos aquí: ccam.artesania@gencat.cat o bé trucar a la botiga al telèfon: 93 342 75 20.

Empremtes de Catalunya és una marca registrada que identifica i distingeix productes artesans de Catalunya que transmeten els valors del país a través d’elements vinculats a l’art, la cultura, la història, la tradició, l’arquitectura, el paisatge i els costums populars.

Nuevo Presentación de Microsoft Office PowerPoint

Del 7 al 15 de març se celebrarà la XXXIa edició de la “Fira del Fang” de Marratxí. La “Fira del Fang” és una de les fires més visitades tant pels autòctons com pels i turistes.

Aquesta fira, que se celebrarà a la Verónica (Sant Marçal), tindrà com a temática els quatre elements. Aire, aigua, terra i foc seran el fil conductor de la fira i el tema principal del stallers didàctics que formen part d’un programa ple d’activitats.

Horaris de la Fira del Fang, del Museu del Fang i de s’Escorxador.

De dilluns a divendres de 10.00 a 13.30 h. i de 16.00 a 20.00 h.

Dissabtes i diumenges de 10.00 a 20.00 h. (no es tanca al migdia)

Área de Cultura, Educación, Fires i Festes

C/ Santa Bàrbara, s/n – Sa Cabaneta 07141

Tel. (+34) 971797624


 

Exposició actual a la Sala d’Exposicions de l’ACC

Elmeutorn-fotoDel 6 de febrer al 8 d’abril de 2015

En aquesta exposició l’artista mostra diferents tipus de peces: Crisàlides, peces fetes a partir de la combinació de formigó ceràmic i porcellana, aplicada a torn; Capolls, peces inspirades en els capolls dels cucs de seda; gerros, bols i conques. Totes les peces son cuites a alta temperatura a 1.280 ºC en atmosfera reductora en un forn de gas propà. Des de petit el torn ha estat un ofici que m’ha meravellat, en la present exposició hi presento pràcticament la totalitat de les obres , son peces elaborades d’una sola tirada, cercant sempre un perfil definit , clar i senzill . Crec que una peça tornejada no està del tot acabada fins que d’una manera u altra la vesteix un tractament ceràmic , és per axó que m’ha estat important  i imprescindible disposar de bones formulacions d’esmalts, engalbes , etc… Coure amb foc, en atmosfera de reducció, també ha estat des de sempre la meva elecció, les flames embolcallen  i configuren el color. Pep Madrenas Lloc: Associació Ceramistes de Catalunya. C/ Doctor Dou, 7 baixos 1a – 08001 Barcelona Horari: de dilluns a divendres 10/13,30 – 17/20,30 Més informació: Tel: 93 317 69 06  –  acc@ceramistescat.org

  logo_tecno_piro-apaisat