Associació Ceramistes de Catalunya
Logo-Angela-Colls
festesoci Tarifes trimetrals 2015: Soci estándar: 40,50 €. Soci estudiant: 18 € Tarifes anuals: Soci col·laborador: 50 €. Subscriptor revista (2 números per anys): 18 €.  
banner-iQ2015-300x250px
logo acc lateral web (1)

The Beauty of Clay_dterra_Página_08

The Beauty of Clay

Mostra de joieria contemporània emmarcada en JOIA Art Jewelry Fair 2017. Sota el concepte de "la bellesa de l'argila", 14 artistes presenten una sèrie de joies, amb la ceràmica com a element protagonista.

PARTICIPANTS: Alicia Giráldez, Aline Berdichevsky, Blanca Torà Micheli, Eva Girbes, Gabriela Cohn, Imma Batalla, Judy McCaig, Laura Jener, Lola Gratacós, Núria Soley, Pilar Cotter, Roberta Ferreira, Tanja Fontane, Trinidad Contreras.

Inauguració: dijous 21 de setembre a las 19:30h Dates: 21.09. 2017 - 07.10. 2017 Curadoria: dterra (www.dterra.es) Lloc: Associació Ceramistes de Catalunya

foto càntirs

Com cada 4 d’agost, per la diada de Sant Domènec, Argentona celebra la seva Festa Major i amb ella la Festa del Càntir amb activitats per a tots els públics relacionades amb el món del càntir, com la Posta i Benedicció del Càntir de l’anyl’Aixecada de càntirs i la seva esperada rèplica infantil, l’Aixecadeta, entre d’altres.

Enguany el càntir ret homenatge a l’arquitecte Josep Puig i Cadafalch en el 150è aniversari del seu naixement i té un tiratge limitat a 3.000 unitats. L’arquitecte i dissenyador Quim Larrea, junt amb la col·laboració de Núria Gual, ha estat l’encarregat del seu disseny.

Relacionem breument el programa d’activitats:

  • A les 7 h, a la Font de Sant Domènec: Posta dels càntirs de l’any. Col·labora Forn de llenya Can Moré
  • A les 10,30 h, a la Plaça de Vendre: Gran Xarbotada. Jocs infantils a l’entorn del Càntir, amb premis per a tots els participants. Organitza: Museu del Càntir i Amics del Museu del Càntir. Col·labora: Frankfurt JJ
  • Paral·lelament, i per segon any consecutiu, s’organitza a la plaça de Vendre: L’Aixecadeta de Càntirs, concurs infantil que emula el dels adults. Categories masculina i femenina i premis per a tots els participants. Obligatori calçat esportiu. Inscripcions al museu: 93 797 21 52. Organitza: Museu del Càntir i Amics del Museu del Càntir. Patrocinen: Tallers Barfla sl, Català Assegurances, Piscines Argentona, Enforma Socks, Forma’t centre esportiu.
  • A les 11,30 h, a la Font de Sant Domènec: Tradicional benedicció de les aigües de la font i venda dels càntirs de l’any beneïts.
  • Un cop acabada la benedicció, a la Font de Sant Domènec, l’alcalde d’Argentona renovarà el Vot de Poble fet per la vila ja des de mitjans de segle XVII.
  • A les 12 h, al Museu del Càntir: Visita guiada al museu i a l’exposició temàtica Càntirs d’arreu del món

A les 12,30 h, a la Plaça de Vendre: Aixecada de càntirs. Des de 10 a 200 quilos. Categories masculina i femenina. Premis de 200 €, 100€ i 50€ + trofeu per als tres millors classificats en cada categoria. Inscripcions al museu: 93 797 21 52. Organitzen: Museu del Càntir i Amics del Museu del Càntir. Patrocinen: Museu del Càntir, Tallers Barfla SL, Català Assegurances, Piscines Argentona, Enforma Socks i Forma’t centre esportiu.

 

 


  logo_tecno_piro-apaisat
Banner-iq2015-728x90px