Associació Ceramistes de Catalunya
Logo-Angela-Colls
festesoci Tarifes trimetrals 2015: Soci estándar: 40,50 €. Soci estudiant: 18 € Tarifes anuals: Soci col·laborador: 50 €. Subscriptor revista (2 números per anys): 18 €.  
banner-iQ2015-300x250px
logo acc lateral web (1)

The Beauty of Clay_dterra_Página_08

The Beauty of Clay

Mostra de joieria contemporània emmarcada en JOIA Art Jewelry Fair 2017. Sota el concepte de "la bellesa de l'argila", 14 artistes presenten una sèrie de joies, amb la ceràmica com a element protagonista.

PARTICIPANTS: Alicia Giráldez, Aline Berdichevsky, Blanca Torà Micheli, Eva Girbes, Gabriela Cohn, Imma Batalla, Judy McCaig, Laura Jener, Lola Gratacós, Núria Soley, Pilar Cotter, Roberta Ferreira, Tanja Fontane, Trinidad Contreras.

Inauguració: dijous 21 de setembre a las 19:30h Dates: 21.09. 2017 - 07.10. 2017 Curadoria: dterra (www.dterra.es) Lloc: Associació Ceramistes de Catalunya

12 i 15 de setembre (horaris a concretar)

Formalment, el que celebrem a Barcelona és l’Assemblea General bianual de l’Acadèmia Internacional de la Ceràmica. Aquesta trobada dels membres ha anat creixent des dels seus inicis per a ser molt més que una assemblea. És per això que actualment parlem de congrés. L’Assemblea General del 2016 es farà, segons la previsió actual, en dues sessions d’unes tres hores de durada cadascuna, aproximadament.

L’Assemblea de l’Acadèmia tracta els temes propis del seu funcionament: càrrecs del Consell, estat de comptes, moviment de membres afiliats, activitats, projectes de futur, comunicació i altres propostes que es puguin plantejar per part dels membres. Les assemblees de l’Acadèmia estan obertes exclusivament als membres titulars de la mateixa, de manera que els assistents al congrés que no en són membres no hi poden assistir. En aquest cas, disposaran de temps lliure extra per a fer visites a exposicions, edificis singulars, museus o conèixer millor la ciutat.


  logo_tecno_piro-apaisat
Banner-iq2015-728x90px