Associació Ceramistes de Catalunya
Logo-Angela-Colls
festesoci Tarifes trimetrals 2015: Soci estándar: 40,50 €. Soci estudiant: 18 € Tarifes anuals: Soci col·laborador: 50 €. Subscriptor revista (2 números per anys): 18 €.  
banner-iQ2015-300x250px
logo acc lateral web (1)

The Beauty of Clay_dterra_Página_08

The Beauty of Clay

Mostra de joieria contemporània emmarcada en JOIA Art Jewelry Fair 2017. Sota el concepte de "la bellesa de l'argila", 14 artistes presenten una sèrie de joies, amb la ceràmica com a element protagonista.

PARTICIPANTS: Alicia Giráldez, Aline Berdichevsky, Blanca Torà Micheli, Eva Girbes, Gabriela Cohn, Imma Batalla, Judy McCaig, Laura Jener, Lola Gratacós, Núria Soley, Pilar Cotter, Roberta Ferreira, Tanja Fontane, Trinidad Contreras.

Inauguració: dijous 21 de setembre a las 19:30h Dates: 21.09. 2017 - 07.10. 2017 Curadoria: dterra (www.dterra.es) Lloc: Associació Ceramistes de Catalunya

logo accL’Associació Ceramistes de Catalunya és un punt de trobada dels professionals del món de la ceràmica. L’associació va ser creada l’any 1986 i des d’aleshores ha treballat per potenciar i donar a conèixer la ceràmica artística i comercial catalana tant arreu de l’estat com a l’estranger.

Actualment participen més de 350 socis actius, entre ceramistes, terrissers, estudiants, col·leccionistes i artistes de tot Catalunya.

Els objectius fonamentals que dirigeixen el rumb de l’associació són:

OBJECTIUS FONAMENTALS

  • La divulgació i potenciació de la Ceràmica en totes les seves vessants, mitjançant exposicions, actes, i fires adreçades al gran públic.
  • La creació d’un àmbit de trobada, discussió, comunicació i intercanvi entre els ceramistes, potenciant i facilitant la mostra de la seva obra al públic.
  • La formació permanent, la recerca i la transmissió d’informació entre els associats mitjançant cursos, conferències i trobades.
SEU SOCIAL

Per tal de portar a terme la seva tasca, l’ACC compta amb un espai obert al públic al centre de Barcelona on ofereix una mostra permanent de ceràmica d’autor i organitza conferències i exposicions temporals de reconeguts ceramistes nacionals i internacionals.

La seu de l’ACC també és un punt de trobada pels associats que poden disposar dels seus espais i gaudir dels serveis que hi tenen reservats com la secretaria, la biblioteca, el servei de documentació, i la llibreria especialitzada.

L’ACC ÉS MEMBRE DE LES SEGÜENTS ENTITATS


aic
AIC
Acadèmia Internacional de Ceràmica.

FAAOCFAAOC

Federació d’Associacions i Artesans d’Ofici de Catalunya.

 

appecAPPEC
Associació de Publicacions Periòdiques en Català. Per editar la revista Terrart.


  logo_tecno_piro-apaisat
Banner-iq2015-728x90px