Associació Ceramistes de Catalunya
Logo-Angela-Colls
festesoci Tarifes trimetrals 2015: Soci estándar: 40,50 €. Soci estudiant: 18 € Tarifes anuals: Soci col·laborador: 50 €. Subscriptor revista (2 números per anys): 18 €.  
banner-iQ2015-300x250px
logo acc lateral web (1)
exposicio-abril-acc

El somni entre dos mons - Esther Ramos

10/04/2018 - 13/05/2018

INAUGURACIÓ: 10/04 a les 19.00h

LLOC: Associació Ceramistes de Catalunya

C/Doctor Dou, 7 - Barcelona

logo accL’Associació Ceramistes de Catalunya és un punt de trobada dels professionals del món de la ceràmica. L’associació va ser creada l’any 1986 i des d’aleshores ha treballat per potenciar i donar a conèixer la ceràmica artística i comercial catalana tant arreu de l’estat com a l’estranger.

Actualment participen més de 350 socis actius, entre ceramistes, terrissers, estudiants, col·leccionistes i artistes de tot Catalunya.

Els objectius fonamentals que dirigeixen el rumb de l’associació són:

OBJECTIUS FONAMENTALS

  • La divulgació i potenciació de la Ceràmica en totes les seves vessants, mitjançant exposicions, actes, i fires adreçades al gran públic.
  • La creació d’un àmbit de trobada, discussió, comunicació i intercanvi entre els ceramistes, potenciant i facilitant la mostra de la seva obra al públic.
  • La formació permanent, la recerca i la transmissió d’informació entre els associats mitjançant cursos, conferències i trobades.
SEU SOCIAL

Per tal de portar a terme la seva tasca, l’ACC compta amb un espai obert al públic al centre de Barcelona on ofereix una mostra permanent de ceràmica d’autor i organitza conferències i exposicions temporals de reconeguts ceramistes nacionals i internacionals.

La seu de l’ACC també és un punt de trobada pels associats que poden disposar dels seus espais i gaudir dels serveis que hi tenen reservats com la secretaria, la biblioteca, el servei de documentació, i la llibreria especialitzada.

L’ACC ÉS MEMBRE DE LES SEGÜENTS ENTITATS


aic
AIC
Acadèmia Internacional de Ceràmica.

FAAOCFAAOC

Federació d’Associacions i Artesans d’Ofici de Catalunya.

 

appecAPPEC
Associació de Publicacions Periòdiques en Català. Per editar la revista Terrart.


  logo_tecno_piro-apaisat
Banner-iq2015-728x90px