Associació Ceramistes de Catalunya
Logo-Angela-Colls
festesoci Tarifes trimetrals 2015: Soci estándar: 40,50 €. Soci estudiant: 18 € Tarifes anuals: Soci col·laborador: 50 €. Subscriptor revista (2 números per anys): 18 €.  
banner-iQ2015-300x250px
logo acc lateral web (1)
exposicio-abril-acc

El somni entre dos mons - Esther Ramos

10/04/2018 - 13/05/2018

INAUGURACIÓ: 10/04 a les 19.00h

LLOC: Associació Ceramistes de Catalunya

C/Doctor Dou, 7 - Barcelona

CIRCUITS CERÀMICS-foto

En aquest enllç trobareuel mapa i les adreces de les diferents exposicions
CIRCUITS CERÀMICS AIC 2016

ALTRES PROPOSTES

 

CIRCUIT CERÀMIC A GALERIES D’ART

Es preveu que durant el congrés algunes galeries d’art de Barcelona posin especial èmfasi en la ceràmica. En aquest sentit s’estan fent gestions amb el gremi de galeries d’art de Catalunya per tal de presentar durant aquells dies obres de ceramistes contemporanis.

 

APARADORS CERÀMICS

Es vol convidar a establiments comercials emblemàtics de Barcelona a unir-se al congrés mitjançant la inclusió d’elements vinculats a la ceràmica durant la setmana del congrés. S’ha pensat en botigues de disseny, llibreries i establiments similars per aquesta iniciativa.

 

WEB PERMANENT SOBRE CERÀMICA I ARQUITECTURA

Com a llegat del congrés de Barcelona, proposem constituir una web especialitzada en Arquitectura i Ceràmica. Volem que sigui el lloc de referència en aquest tema i que en ella s’hi publiquin les aportacions fetes durant la trobada de Barcelona i totes aquelles novetats que es vagin fent a partir de 2016. L’Associació Ceramistes de Catalunya es farà càrrec del seu manteniment, amb la col·laboració de diverses institucions de la ciutat.

 

FIRA DE CERÀMICA

Projecte per a presentar a Barcelona, possiblement a la Plaça de la Catedral, una fira amb participació europea.  Aquest projecte encara està en fase d’estudi i avaluació.


  logo_tecno_piro-apaisat
Banner-iq2015-728x90px