Associació Ceramistes de Catalunya
Logo-Angela-Colls
festesoci Tarifes trimetrals 2015: Soci estándar: 40,50 €. Soci estudiant: 18 € Tarifes anuals: Soci col·laborador: 50 €. Subscriptor revista (2 números per anys): 18 €.  
banner-iQ2015-300x250px
logo acc lateral web (1)
PENELOPE_VALLEJO_INVITACIO_PAISATGES_INTERIORS PAISATGES INTERIORS Inaguració: 12 de Maig a les 19.30 h Dates: del 12 de Maig al 18 de Juny Lloc: Sala d’exposicions de l’ACC, carrer Dou 7 , Barcelona

Aquest modern edifici és la seu del nou Museu del Disseny de Barcelona. Inaugurat el 2012, acollirà en el seu auditori les principals sessions de treball del 47 Congrés de l’Acadèmia. Es troba situat a la Plaça de les Glòries, al costat de la Torre Agbar (Arq. Jean Nouvel) i del nou mercat dels Encants. El Museu del Disseny de Barcelona s’origina a partir de la integració de les col·leccions del Museu de les Arts Decoratives, el Museu de Ceràmica, el Museu Tèxtil i d’Indumentària i el Gabinet de les Arts Gràfiques.

 L’auditori del Disseny Hub Barcelona té una capacitat de més de 300 persones i compta amb tota la tecnologia que un modern equipament d’aquest tipus pot tenir, incloent-t’hi sistemes de projecció, àudio i cabines de traducció simultània. Les primeres files de seients compten, a més, amb connexions per a PC. Es disposa d’una avant-sala o “foyer” on poder-hi fer les pauses cafè, a més de servir d’espai per a petites presentacions. A les plantes inferiors s’hi troben les sales d’exposicions, on s’hi preveu fer una de les mostres principals del congrés, la que vincula la ceràmica amb l’arquitectura en l’àmbit mediterrani.

3-Dhub_nit


  logo_tecno_piro-apaisat
Banner-iq2015-728x90px