Associació Ceramistes de Catalunya
Logo-Angela-Colls
festesoci Tarifes trimetrals 2015: Soci estándar: 40,50 €. Soci estudiant: 18 € Tarifes anuals: Soci col·laborador: 50 €. Subscriptor revista (2 números per anys): 18 €.  
banner-iQ2015-300x250px
logo acc lateral web (1)

The Beauty of Clay_dterra_Página_08

The Beauty of Clay

Mostra de joieria contemporània emmarcada en JOIA Art Jewelry Fair 2017. Sota el concepte de "la bellesa de l'argila", 14 artistes presenten una sèrie de joies, amb la ceràmica com a element protagonista.

PARTICIPANTS: Alicia Giráldez, Aline Berdichevsky, Blanca Torà Micheli, Eva Girbes, Gabriela Cohn, Imma Batalla, Judy McCaig, Laura Jener, Lola Gratacós, Núria Soley, Pilar Cotter, Roberta Ferreira, Tanja Fontane, Trinidad Contreras.

Inauguració: dijous 21 de setembre a las 19:30h Dates: 21.09. 2017 - 07.10. 2017 Curadoria: dterra (www.dterra.es) Lloc: Associació Ceramistes de Catalunya

FAAOC-logo-dialegs-retallat

Els propers dies 24 i 25 de maig de 2017, tornem a tenir una nova edició de DIÀLEGS: Comercialització i Fires. La jornada d’aquest any se celebrarà també a l’edifici de Barcelona Activa (Convent dels Caputxins), i esperem poder comptar amb la vostra presència per treballar junts el futur de l’artesania catalana.

DIÀLEGS té com a objectiu principal analitzar i estudiar quines són les tendències en temes relacionats amb la comercialització i la possibilitat de que el sector artesà català, pugui exposar i debatre la seva realitat i les seves necessitats. Aquest espai ha de servir per concretar accions, debatre com resoldre febleses i anticipar-se a reptes que es puguin plantejar de cara el futur.

Les conclusions de la última jornada DIÀLEGS: Artesanies i fires, celebrada el novembre de 2016, ens indiquen la necessitat de crear un debat centrat en el sector artesà i la comercialització de productes en fires professionals i de carrer. 

DIÀLEGS 24 de maig. Artesans

25-maig

debats

DIÀLEGS 25 de maig. Tècnics i Càrregs d’administracions públiques

26-maig

Més informació: faaoc@faaoc.cat | www.faaoc.cat | www.facebook.com/faaoc


  logo_tecno_piro-apaisat
Banner-iq2015-728x90px