Associació Ceramistes de Catalunya
Logo-Angela-Colls
festesoci Tarifes trimetrals 2015: Soci estándar: 40,50 €. Soci estudiant: 18 € Tarifes anuals: Soci col·laborador: 50 €. Subscriptor revista (2 números per anys): 18 €.  
banner-iQ2015-300x250px
logo acc lateral web (1)

The Beauty of Clay_dterra_Página_08

The Beauty of Clay

Mostra de joieria contemporània emmarcada en JOIA Art Jewelry Fair 2017. Sota el concepte de "la bellesa de l'argila", 14 artistes presenten una sèrie de joies, amb la ceràmica com a element protagonista.

PARTICIPANTS: Alicia Giráldez, Aline Berdichevsky, Blanca Torà Micheli, Eva Girbes, Gabriela Cohn, Imma Batalla, Judy McCaig, Laura Jener, Lola Gratacós, Núria Soley, Pilar Cotter, Roberta Ferreira, Tanja Fontane, Trinidad Contreras.

Inauguració: dijous 21 de setembre a las 19:30h Dates: 21.09. 2017 - 07.10. 2017 Curadoria: dterra (www.dterra.es) Lloc: Associació Ceramistes de Catalunya

Vocalia de Promoció Ceràmica

La vocalia de Promoció Ceràmica és un pilar bàsic dintre  de  l’ACC. S’encarrega de la promoció i divulgació de l’obra artística dels socis, així com també de donar a conèixer el que es fa actualment en ceràmica creativa o d’autor en el país i a l’estranger. Gestiona la Sala d’Exposicions de l’ACC i dinamitza altres espais culturals relacionats amb la ceràmica artística. Les exposicions a la Sala ACC es renoven aproximadament cada sis setmanes. Aquesta vocalía també promou el producte personalitzat i de disseny dels socis de l’ACC, a través de la Fira del Portal de l’Àngel que se celebra cada any.

Vocalia de Secretaria i Règim Intern

Coordina tots els assumptes d’ordre intern de l’associació,  a través d’una secretaria permanent amb un horari establert. Entresn dins de les seves atribucions la tresoreria, les publicacions de l’Associació i gestió de la Biblioteca.

Vocalia de Projecció de l’Associació

S’encarrega de l’expansió de l’Associació cap a altres sectors ceràmics que fins ara no si sentien representats o que semblava que no compartien els mateixos objectius de l’ACC , o simplement no la coneixien. 

Vocalia de Relacions Institucionals i Comunicació

Aquesta vocalia propicia les relacions amb les diferents administracions per contribuir al creixement del prestigi i repercusió social de l’associació amb prioritat a Catalunya, sense excloure, però, altres àmbits. A la vegada gestiona les campanyes de promoció i divulgació de l’ACC com a entitat i de les activitats que organitza. És la responsable de la imatge de l’associació i de la millora de la visibilitat de la ceràmica tant a nivell artístic com comercial. 


  logo_tecno_piro-apaisat
Banner-iq2015-728x90px