Associació Ceramistes de Catalunya
Logo-Angela-Colls
festesoci Tarifes trimetrals 2015: Soci estándar: 40,50 €. Soci estudiant: 18 € Tarifes anuals: Soci col·laborador: 50 €. Subscriptor revista (2 números per anys): 18 €.  
banner-iQ2015-300x250px
logo acc lateral web (1)
exposicio-abril-acc

El somni entre dos mons - Esther Ramos

10/04/2018 - 13/05/2018

INAUGURACIÓ: 10/04 a les 19.00h

LLOC: Associació Ceramistes de Catalunya

C/Doctor Dou, 7 - Barcelona

Vocalia de Promoció Ceràmica

La vocalia de Promoció Ceràmica és un pilar bàsic dintre  de  l’ACC. S’encarrega de la promoció i divulgació de l’obra artística dels socis, així com també de donar a conèixer el que es fa actualment en ceràmica creativa o d’autor en el país i a l’estranger. Gestiona la Sala d’Exposicions de l’ACC i dinamitza altres espais culturals relacionats amb la ceràmica artística. Les exposicions a la Sala ACC es renoven aproximadament cada sis setmanes. Aquesta vocalía també promou el producte personalitzat i de disseny dels socis de l’ACC, a través de la Fira del Portal de l’Àngel que se celebra cada any.

Vocalia de Secretaria i Règim Intern

Coordina tots els assumptes d’ordre intern de l’associació,  a través d’una secretaria permanent amb un horari establert. Entresn dins de les seves atribucions la tresoreria, les publicacions de l’Associació i gestió de la Biblioteca.

Vocalia de Projecció de l’Associació

S’encarrega de l’expansió de l’Associació cap a altres sectors ceràmics que fins ara no si sentien representats o que semblava que no compartien els mateixos objectius de l’ACC , o simplement no la coneixien. 

Vocalia de Relacions Institucionals i Comunicació

Aquesta vocalia propicia les relacions amb les diferents administracions per contribuir al creixement del prestigi i repercusió social de l’associació amb prioritat a Catalunya, sense excloure, però, altres àmbits. A la vegada gestiona les campanyes de promoció i divulgació de l’ACC com a entitat i de les activitats que organitza. És la responsable de la imatge de l’associació i de la millora de la visibilitat de la ceràmica tant a nivell artístic com comercial. 


  logo_tecno_piro-apaisat
Banner-iq2015-728x90px