Associació Ceramistes de Catalunya
Logo-Angela-Colls
festesoci Tarifes trimetrals 2015: Soci estándar: 40,50 €. Soci estudiant: 18 € Tarifes anuals: Soci col·laborador: 50 €. Subscriptor revista (2 números per anys): 18 €.  
banner-iQ2015-300x250px
logo acc lateral web (1)

The Beauty of Clay_dterra_Página_08

The Beauty of Clay

Mostra de joieria contemporània emmarcada en JOIA Art Jewelry Fair 2017. Sota el concepte de "la bellesa de l'argila", 14 artistes presenten una sèrie de joies, amb la ceràmica com a element protagonista.

PARTICIPANTS: Alicia Giráldez, Aline Berdichevsky, Blanca Torà Micheli, Eva Girbes, Gabriela Cohn, Imma Batalla, Judy McCaig, Laura Jener, Lola Gratacós, Núria Soley, Pilar Cotter, Roberta Ferreira, Tanja Fontane, Trinidad Contreras.

Inauguració: dijous 21 de setembre a las 19:30h Dates: 21.09. 2017 - 07.10. 2017 Curadoria: dterra (www.dterra.es) Lloc: Associació Ceramistes de Catalunya

47è CONGRÉS I ASSEMBLEA DE L’ACADÈMIA INTERNACIONAL DE LA CERÀMICA

Barcelona, 12 al 16 de setembre de 2016

“La Ceràmica en l’arquitectura i l’espai públic”

El 47è Congrés de l’Acadèmia Internacional de la Ceràmica (AIC), que se celebrarà a
Barcelona el setembre de 2016, està concebut com un espai de trobada, estudi i debat d’uns 300 acadèmics d’arreu del món. Aquest esdeveniment es complementarà amb diverses visites al patrimoni ceràmic de la ciutat i de Catalunya, a més de diversos actes culturals i lúdics, coincidint amb la celebració de l’Assemblea General de l’Acadèmia. Està previst de fer una ruta “pre-congrés” amb visites a ciutats d’Aragó i a València d’alt interès per la seva ceràmica, així com un circuit “post-congrés” a Madrid, Talavera de la Reina i Andalusia.

El tema central del Congrés de Barcelona 2016 serà La Ceràmica en l’Arquitectura i
l’Espai Públic, de gran rellevància i encara poc estudiat i debatut. La seva elecció té unes raons ben poderoses, atès que Barcelona i Catalunya han produït obres arquitectòniques de primera magnitud on la ceràmica hi té un paper fonamental, especialment durant el Modernisme, amb edificis d’Antoni Gaudí, Lluís Domènec i Montaner o Josep Puig i Cadafalch, però també per la presència d’escultures i obres en ceràmica d’artistes contemporanis com Roy Lichtenstein, Eduardo Chillida o Joan Miró.

El 47è Congrés de l’Acadèmia a Barcelona està organitzat per l’Associació Ceramistes de Catalunya i la pròpia Acadèmia. Compta amb la coorganització de l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya (CCAM i Departament de Cultura) i hi col•laboren altres institucions públiques, museus, associacions, galeries d’art i empreses. Tot això suposa un ampli suport polític, social i cultural, fet que garanteix l’excel•lència i l’èxit a aquest important esdeveniment ceràmic d’abast mundial.

Es preveu que el període d’inscripcions s’iniciï el març de 2016.


  logo_tecno_piro-apaisat
Banner-iq2015-728x90px