Associació Ceramistes de Catalunya
Logo-Angela-Colls
festesoci Tarifes trimetrals 2015: Soci estándar: 40,50 €. Soci estudiant: 18 € Tarifes anuals: Soci col·laborador: 50 €. Subscriptor revista (2 números per anys): 18 €.  
banner-iQ2015-300x250px
logo acc lateral web (1)
exposicio-abril-acc

El somni entre dos mons - Esther Ramos

10/04/2018 - 13/05/2018

INAUGURACIÓ: 10/04 a les 19.00h

LLOC: Associació Ceramistes de Catalunya

C/Doctor Dou, 7 - Barcelona

47è CONGRÉS I ASSEMBLEA DE L’ACADÈMIA INTERNACIONAL DE LA CERÀMICA

Barcelona, 12 al 16 de setembre de 2016

“La Ceràmica en l’arquitectura i l’espai públic”

El 47è Congrés de l’Acadèmia Internacional de la Ceràmica (AIC), que se celebrarà a
Barcelona el setembre de 2016, està concebut com un espai de trobada, estudi i debat d’uns 300 acadèmics d’arreu del món. Aquest esdeveniment es complementarà amb diverses visites al patrimoni ceràmic de la ciutat i de Catalunya, a més de diversos actes culturals i lúdics, coincidint amb la celebració de l’Assemblea General de l’Acadèmia. Està previst de fer una ruta “pre-congrés” amb visites a ciutats d’Aragó i a València d’alt interès per la seva ceràmica, així com un circuit “post-congrés” a Madrid, Talavera de la Reina i Andalusia.

El tema central del Congrés de Barcelona 2016 serà La Ceràmica en l’Arquitectura i
l’Espai Públic, de gran rellevància i encara poc estudiat i debatut. La seva elecció té unes raons ben poderoses, atès que Barcelona i Catalunya han produït obres arquitectòniques de primera magnitud on la ceràmica hi té un paper fonamental, especialment durant el Modernisme, amb edificis d’Antoni Gaudí, Lluís Domènec i Montaner o Josep Puig i Cadafalch, però també per la presència d’escultures i obres en ceràmica d’artistes contemporanis com Roy Lichtenstein, Eduardo Chillida o Joan Miró.

El 47è Congrés de l’Acadèmia a Barcelona està organitzat per l’Associació Ceramistes de Catalunya i la pròpia Acadèmia. Compta amb la coorganització de l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya (CCAM i Departament de Cultura) i hi col•laboren altres institucions públiques, museus, associacions, galeries d’art i empreses. Tot això suposa un ampli suport polític, social i cultural, fet que garanteix l’excel•lència i l’èxit a aquest important esdeveniment ceràmic d’abast mundial.

Es preveu que el període d’inscripcions s’iniciï el març de 2016.


  logo_tecno_piro-apaisat
Banner-iq2015-728x90px