Associació Ceramistes de Catalunya
Logo-Angela-Colls
festesoci Tarifes trimetrals 2015: Soci estándar: 40,50 €. Soci estudiant: 18 € Tarifes anuals: Soci col·laborador: 50 €. Subscriptor revista (2 números per anys): 18 €.  
banner-iQ2015-300x250px
logo acc lateral web (1)

The Beauty of Clay_dterra_Página_08

The Beauty of Clay

Mostra de joieria contemporània emmarcada en JOIA Art Jewelry Fair 2017. Sota el concepte de "la bellesa de l'argila", 14 artistes presenten una sèrie de joies, amb la ceràmica com a element protagonista.

PARTICIPANTS: Alicia Giráldez, Aline Berdichevsky, Blanca Torà Micheli, Eva Girbes, Gabriela Cohn, Imma Batalla, Judy McCaig, Laura Jener, Lola Gratacós, Núria Soley, Pilar Cotter, Roberta Ferreira, Tanja Fontane, Trinidad Contreras.

Inauguració: dijous 21 de setembre a las 19:30h Dates: 21.09. 2017 - 07.10. 2017 Curadoria: dterra (www.dterra.es) Lloc: Associació Ceramistes de Catalunya

La unió dona la força, i per les professions artesanals encara es fa més important aquest refrany. L’associació fa la funció de representació dels professionals envers els agents socials de la nostra societat; administració pública, altres sectors professionals, públic en general i defensa els drets de l’ofici allà on es necessiti.

A part d’aquesta tasca sindical, l’associació de Ceramistes ofereix als seus associats aquests altres serveis:

 • Informació especialitzada, fires, cursos, concursos… en els que poder presentar la seva obra, o copsar el seu interès envers la ceràmica. La informació arriba actualitzada mitjançant l’agenda de la pàgina web, el butlletí exprés mensual, la newsletter de l’associació, i la secretaria per qualsevol altra consulta.
 • Fires col·lectives: oferim a l’associat la possibilitat de participar de l’estand col·lectiu en les fires més importants de l’Estat, aconseguint preus i visibilitat molt interessants.
 • Exposicions col·lectives; presentem la possibilitat de participar en les exposicions col·lectives que es realitzen tant a la seu de l’associació com a la resta de l’Estat o internacional.
 • Exposicions intercanvis amb altres països, amb les que conèixer les expressions d’altres països i per que coneguin les nostres.
 • Carnet de soci amb el que gaudir de diversos descomptes en material ceràmic i museus
 • Biblioteca especialitzada en el món ceràmic, amb el catàleg virtual, i actualització constant del fons.
 • Llibreria de ceràmica amb les novetats editorials internacionals més rellevants.
 • Espai mostra és un emplaçament especial a la seu social on l’associat pot vendre la seva obra. Té unes característiques que el fan més comercial.
 • Sala ACC és un espai dedicat a les exposicions temporals tant d’associats com d’altres ceramistes, que busca donar visibilitat al gran valor artístic de la ceràmica.
 • Terrart és una publicació semestral posicionada com un dels referents nacionals de la ceràmica artística. La revista està editada pels propis associats i va destinada al públic en general interessat en l’artesania.
 • Butlletí Exprés és l’eina de comunicació interna dels associats, on es posen de relleu els actes importants del mes, les fires, les notícies sobre el sector, les relacions amb l’administració,… i tot allò que pot interessar a l’associat.
 • Publicacions monogràfiques, edició de catàlegs col·lectius, de fites interessants…
 • Activitats formatives; noves tècniques, eines, disseny i noves capacitacions pel professional d’avui en dia.


  logo_tecno_piro-apaisat
Banner-iq2015-728x90px