Associació Ceramistes de Catalunya
Logo-Angela-Colls
festesoci Tarifes trimetrals 2015: Soci estándar: 40,50 €. Soci estudiant: 18 € Tarifes anuals: Soci col·laborador: 50 €. Subscriptor revista (2 números per anys): 18 €.  
banner-iQ2015-300x250px
logo acc lateral web (1)
exposicio-abril-acc

El somni entre dos mons - Esther Ramos

10/04/2018 - 13/05/2018

INAUGURACIÓ: 10/04 a les 19.00h

LLOC: Associació Ceramistes de Catalunya

C/Doctor Dou, 7 - Barcelona

Una de les vessants més actives de l’associació és la que fa referència a les publicacions, especialment la revista Terrart amb la que es aconsegueix dia rere dia, posar en valor la tasca dels Ceramistes contemporanis.

REVISTA TERRART

La revista Terrart és una publicació bianual editada per l’Associació de Ceramistes de Catalunya. La tirada habitual actual es troba al voltant de 2.000 exemplars, i es distribueix des del 2.003 entre els professionals del sector, gent interessada en l’artesania, i públic en general interessat en la cultura del nostre país.

Encara que la publicació està realitzada en català, i afiliada a l’APPEC (Associació de publicacions periòdiques en català), es distribueix prop del 25% del tiratge entre la resta de l’Estat Espanyol i internacionalment, sobretot a llatinoamèrica, fet que demostra l’interés de la publicació fins i tot fora de les nostres fronteres.

Accedir

BUTLLETÍ EXPRÉS

Publicació de comunicació interna que es distribueix via e-mail o correu ordinari. Es destaca sobretot l’agenda d’activitats del mes; fires, exposicions, cursos,… En ell també poden participar i incloure anuncis en el taulell tots els associats que ho demanin.

Accedir

CATÀLEGS

Les fites importants de l’associació solen comptar amb un catàleg que difon i recolza la tasca de l’organització. Al llarg dels 25 anys s’han realitzat diversos catàlegs, tots ells disponibles a la biblioteca.

Nueva imagen1

CARTELLS I TARGETONS

Cada exposició ve precedida per la publicació de cartells i targetons, que ajuden a una millor difusió de l’obra exposada i de l’autor o grup d’autors representats.


  logo_tecno_piro-apaisat
Banner-iq2015-728x90px