Associació Ceramistes de Catalunya
Logo-Angela-Colls
festesoci Tarifes trimetrals 2015: Soci estándar: 40,50 €. Soci estudiant: 18 € Tarifes anuals: Soci col·laborador: 50 €. Subscriptor revista (2 números per anys): 18 €.  
banner-iQ2015-300x250px
logo acc lateral web (1)

The Beauty of Clay_dterra_Página_08

The Beauty of Clay

Mostra de joieria contemporània emmarcada en JOIA Art Jewelry Fair 2017. Sota el concepte de "la bellesa de l'argila", 14 artistes presenten una sèrie de joies, amb la ceràmica com a element protagonista.

PARTICIPANTS: Alicia Giráldez, Aline Berdichevsky, Blanca Torà Micheli, Eva Girbes, Gabriela Cohn, Imma Batalla, Judy McCaig, Laura Jener, Lola Gratacós, Núria Soley, Pilar Cotter, Roberta Ferreira, Tanja Fontane, Trinidad Contreras.

Inauguració: dijous 21 de setembre a las 19:30h Dates: 21.09. 2017 - 07.10. 2017 Curadoria: dterra (www.dterra.es) Lloc: Associació Ceramistes de Catalunya

La seu social de l’ACC es un espai obert al públic al centre de Barcelona que l’associació posa a disposició dels seus socis i de totes les persones interessades en la ceràmica.

Al local de l’ACC sempre hi trobareu una exposició temporal de reconeguts ceramistes nacionals i internacionals i una mostra permanent de ceràmica d’autor de petit format que es pot adquirir. A més a més hi trobareu la secretaria, on us heu de dirigir per qualsevol gestió amb l’ACC, la biblioteca, el servei de documentació, i la llibreria especialitzada.

Periòdicament s’hi organitzen conferències, cursets, col·loquis i presentacions, que podeu seguir a través d’aquesta mateixa web.

Espai Seu Social ACC     Secretaria de l'ACC
Conferència Japó a l'ACC     Assamblea General de Socis a l'ACC

  logo_tecno_piro-apaisat
Banner-iq2015-728x90px