Associació Ceramistes de Catalunya
Logo-Angela-Colls
festesoci Tarifes trimetrals 2015: Soci estándar: 40,50 €. Soci estudiant: 18 € Tarifes anuals: Soci col·laborador: 50 €. Subscriptor revista (2 números per anys): 18 €.  
banner-iQ2015-300x250px
logo acc lateral web (1)
exposicio-abril-acc

El somni entre dos mons - Esther Ramos

10/04/2018 - 13/05/2018

INAUGURACIÓ: 10/04 a les 19.00h

LLOC: Associació Ceramistes de Catalunya

C/Doctor Dou, 7 - Barcelona

RUTA PRE-CONGRÉS: VISITES A ARAGÓ I VALÈNCIA

 

Es tradició de tots els congressos de l’Acadèmia fer una ruta per conèixer els principals punts d’interès ceràmica un cop acabat el congrés. En el cas de Barcelona s’està treballant amb les següents propostes:

Dissabte 10 de setembre

Visita a Aragó

  • Saragossa: Visita a alguna de les exposicions preparades amb motiu del congrés, visita de la ciutat i monuments arquitectònics de l’art mudèjar.
  • Muel: Visita al centre ceràmica més importants de l’Aragó, on hi ha tallers tradicionals i una important escola de ceràmica amb magnífiques exposicions temporals.
  • Terol: Visita d’aquesta ciutat, on s’hi troben alguns dels millors exemples de ceràmica aplicada a l’arquitectura dins l’art mudèjar. Pernoctació a la ciutat.

 

Diumenge 11 de setembre

Visita a València

  • València: Visita al Museu Nacional de Ceràmica “González Martí” i exposició de ceràmica contemporània al mateix centre. Visita al casc antic i edificis amb mostres de ceràmica modernista.
  • Manises: Possible extensió al centre ceràmic de Manises, a tocar de València.

 

RUTA MADRID – TALAVERA – SEVILLA – CÓDOBA – GRANADA

Dies 19 – 20 – 21 setembre

S’està estudiant complementar l’oferta amb un possible circuit Madrid -Talavera de la Reina i Andalusia, que englobaria les ciutats de Sevilla, Còrdova i Granada. Aquest circuit seria per compte de cada participant, sense cap altre vinculació amb l’organització del congrés que una proposta per aquelles persones que vulguin conèixer millor la ceràmica espanyola.

 

(Plànol Provisional)

Web


  logo_tecno_piro-apaisat
Banner-iq2015-728x90px