Associació Ceramistes de Catalunya
Logo-Angela-Colls
festesoci Tarifes trimetrals 2015: Soci estándar: 40,50 €. Soci estudiant: 18 € Tarifes anuals: Soci col·laborador: 50 €. Subscriptor revista (2 números per anys): 18 €.  
banner-iQ2015-300x250px
logo acc lateral web (1)

The Beauty of Clay_dterra_Página_08

The Beauty of Clay

Mostra de joieria contemporània emmarcada en JOIA Art Jewelry Fair 2017. Sota el concepte de "la bellesa de l'argila", 14 artistes presenten una sèrie de joies, amb la ceràmica com a element protagonista.

PARTICIPANTS: Alicia Giráldez, Aline Berdichevsky, Blanca Torà Micheli, Eva Girbes, Gabriela Cohn, Imma Batalla, Judy McCaig, Laura Jener, Lola Gratacós, Núria Soley, Pilar Cotter, Roberta Ferreira, Tanja Fontane, Trinidad Contreras.

Inauguració: dijous 21 de setembre a las 19:30h Dates: 21.09. 2017 - 07.10. 2017 Curadoria: dterra (www.dterra.es) Lloc: Associació Ceramistes de Catalunya

RUTA PRE-CONGRÉS: VISITES A ARAGÓ I VALÈNCIA

 

Es tradició de tots els congressos de l’Acadèmia fer una ruta per conèixer els principals punts d’interès ceràmica un cop acabat el congrés. En el cas de Barcelona s’està treballant amb les següents propostes:

Dissabte 10 de setembre

Visita a Aragó

  • Saragossa: Visita a alguna de les exposicions preparades amb motiu del congrés, visita de la ciutat i monuments arquitectònics de l’art mudèjar.
  • Muel: Visita al centre ceràmica més importants de l’Aragó, on hi ha tallers tradicionals i una important escola de ceràmica amb magnífiques exposicions temporals.
  • Terol: Visita d’aquesta ciutat, on s’hi troben alguns dels millors exemples de ceràmica aplicada a l’arquitectura dins l’art mudèjar. Pernoctació a la ciutat.

 

Diumenge 11 de setembre

Visita a València

  • València: Visita al Museu Nacional de Ceràmica “González Martí” i exposició de ceràmica contemporània al mateix centre. Visita al casc antic i edificis amb mostres de ceràmica modernista.
  • Manises: Possible extensió al centre ceràmic de Manises, a tocar de València.

 

RUTA MADRID – TALAVERA – SEVILLA – CÓDOBA – GRANADA

Dies 19 – 20 – 21 setembre

S’està estudiant complementar l’oferta amb un possible circuit Madrid -Talavera de la Reina i Andalusia, que englobaria les ciutats de Sevilla, Còrdova i Granada. Aquest circuit seria per compte de cada participant, sense cap altre vinculació amb l’organització del congrés que una proposta per aquelles persones que vulguin conèixer millor la ceràmica espanyola.

 

(Plànol Provisional)

Web


  logo_tecno_piro-apaisat
Banner-iq2015-728x90px