Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

ESPAI-TEMPS

Una exposició de Ramon Pla Isart a l’ACC

Del 12 d’abril al 14 de maig

L’Associació Ceramistes de Catalunya té el plaer de presentar una exposició de Ramon Pla Isart a la seva sala.

Fent espai et pots adonar del temps passat emprat, aquest temps tan valuós que tots tenim i que, en el meu cas, utilitzo per fer ceràmica, que és un dels meus treballs.

Crear volums de ceràmica, que ocupen un espai determinat; encara que en el seu interior creen un segon espai o capacitat que podem també ocupar amb qui sap què, i sempre amb coses útils.

Però que passa amb l’espai que nosaltres com a persones ocupem i compartim amb la ceràmica?

Doncs que es va fent més petit, i per seguir creant, és necessari destruir o allunyar les peces, que una vegada han estat ocupant el nostre temps, una forma d’allunyar-les és mostrar-les a l’altre.

Per un període curt de temps, estem compartint el temps passat i l’espai present.

Ramon Pla Isart

Ramon Pla Isart

Estudià “Retaule i esmalts al foc” entre 1968 i 1972 a l’Escola Massana i posteriorment, a la mateixa escola, “Ceràmica”.

En acabar els estudis, treballa com a ceramista fins ara sense interrupció. És membre de l’Associació Ceramistes Catalunya. Ha participat tant en exposicions individual com en col·lectives i és guanyador de premis Nacionals i Internacionals.

El seu treball es composa de peces úniques amb dissenys propis, fetes al torn i amb planxa. El material que utilitza és el gres i el refractari, emprant esmalts tant d’alta com de baixa temperatura. També aplica a les seves peces tècniques com cristal·litzacions, carbonacions, fumats o rakú, entre d’altres.

Obertura de l’exposició:
Dilluns, 12 d’abril a partir de les 17.30 h

A l’Associació Ceramistes de Catalunya
Carrer Doctor Dou, 7, 08001 – Batrcelona

Horari:
De dilluns a divendres de 9:30 a 13:30 i de 17:00 a 20:30

 

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top