Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Esquarterades

Del 25 de novembre de 2020 al 8 de març de 2021.

Una instal·lació artística de Maïs i la intervenció de Pilar Aldana, Isabel Alcalá, Marta Darder, Núria Efe, Fiona Morrison, Ariadna Raventós, Antònia Roig, Marta Rucabado, Pilar de Torres i Michelle Wilson.

En motiu del Dia Internacional per l’eliminació de la violència envers les dones, el Grup de Dones de la Bisbal i el Terracotta Museu inauguren la instal·lació Esquarterades, una obra de l’artista catalana Maïs (Barcelona, 1959) amb les intervencions de les ceramistes: Pilar Aldana, Isabel Alcalá, Marta Darder, Núria Efe, Fiona Morrison, Ariadna Raventós, Antònia Roig, Marta Rucabado, Pilar de Torres i Michelle Wilson.

La inauguració comptarà amb les accions artístiques en directe: “Pètals i Flors”, de Pilar Aldana; “Masegada a garrotades”, d’Antònia Roig; i l’actuació musical d’Ariadna Raventós. Serà un acte amb públic, respectant totes les mesures sanitàries establertes pel PROCICAT: reduint l’aforament de l’espai exterior del Museu al 50% (120 persones com a màxim) i duent un registre de totes les persones assistents. És imprescindible fer reserva prèvia amb antelació al Terracotta Museu (972 64 20 67 /  terracottamuseu@labisbal.cat). L’acte també serà retransmès en streaming per tal que totes aquelles persones interessades la puguin seguir des de casa.

La mostra es podrà visitar a la Sala d’exposicions temporals des del mateix dia de la inauguració, el 25 de novembre de 2020, i fins al al 8 de març de 2021, coincidint amb el Dia Internacional de la Dona.

Terracotta Museu
Sala d’exposicions temporals
Carrer del Sis D’Octubre de 1869, 99,
17100 La Bisbal d’Empordà

Organitza

Grup de Dones de la Bisbal, Terracotta Museu i Ajuntament de la Bisbal

 

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top