Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Essaiworks

De l’01/06 fins al 29/07 a la galeria de disseny il·lacions

 

Essaiworks és un projecte creatiu col·laboratiu de Rosa Cortiella, Francesc Gasch i Darragh Casey. Venint de la paraula francesa ‘essai’ a prova o experiment, el 3 es va unir amb un enfocament obert i experimental de la tactilitat de l’argila a la recerca de noves direccions creatives i resultats. El seu procés pràctic experimental empeny en noves direccions per a la vaixella ceràmica donant lloc a productes que creen conversa i resisteixen la utilitat quotidiana.

Ells han creat Porcelain Wrap (embolcall de porcellana), la primera sèrie limitada de la col·lecció, que s’estrenarà a la Barcelona Design Week 2022. Provocadors gerros escultòrics d’estètica pura que respon a les possibilitats del procés d’elaboració

Rosa Cortiella és una artista ceràmica polifacètica que s’acosta a l’argila amb originalitat, experiència i una ideologia conceptual única. Amb el seu estudi a Barcelona, demostra una capacitat innata d’observació i la capacitat de fer realitat projectes aparentment impossibles. Ha exposat el seu treball a nivell internacional i col·labora freqüentment amb dissenyadors i altres professionals creatius per desafiar i ampliar encara més el seu conjunt d’habilitats.

Francesc Gasch és un dissenyador i enginyer industrial amb especial atenció al mobiliari, la il·luminació i el disseny de producte. El seu estudi establert a Barcelona el 2011 s’enorgulleix de l’atenció al detall amb una acurada consideració de tots els aspectes de l’existència d’un producte des de la materialitat, la producció, els accessoris, així com l’impacte que tenen els seus productes ambientalment i socialment.

Darragh Casey és un dissenyador i fabricant irlandès que treballa entre disciplines de producte, mobiliari, interiors i arquitectura. “Making” és un element vital en l’enfocament de disseny de Darragh, ja que fusiona les pràctiques artesanals tradicionals amb el desenvolupament de processos de fabricació digital com a part del seu procés de treball.

Galeria de Disseny Il·lacions
La Rambla 130, principal
08002 Barcelona

Visites només amb cita prèvia.

+ infoessai.works

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top