Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

European Ceramic Festival. Terralha 2022

del 15 al 17 de juny de 2022

 

TERRALHA, UN PASSEIG CERÀMIC

Therralha, el Festival Europeu de la Ceràmica, organitzat per l’Oficina Cultural de Saint-Quentin-la-Poterie, és un esdeveniment clau de la ceràmica a França i a l’estranger que consisteix en un recorregut ceràmic per tot el poble.

Una vintena de ceramistes hi són convidats a mostrar les seves obres al cor del poble, en llocs privats corresponents a espais d’exposició temporal.

La identitat d’aquest recorregut ceràmic es basa en una combinació perfecta de les obres artístiques i els espais expositius.

Els artistes estaran disponibles en els espais d’exposició per tal de conèixer el públic i compartir la seva filosofia artística.

La selecció d’obres d’art s’organitzarà tenint en compte les sol·licituds dels artistes (veure bases i full de sol·licitud).

El comitè professional s’encarregarà de tots els candidats. Els criteris de selecció es basen en la qualitat tècnica, però també en la singularitat de les obres d’art. Les tècniques mixtes s’aprecien amb prevalença ceràmica.

SAINT-QUENTIN-LA-POTERIE, VILA CERÀMICA

Denominats com a «Ville et Métiers d’Art», hi ha al voltant de 40 artesans a Saint-Quentin-la-Poterie, entre els quals 35 ceramistes i terrissaires, que donen la benvinguda al públic durant tot l’any als seus tallers.

Saint-Quentin-la-Poterie ofereix nombroses activitats ceràmiques: col·lecció del Museu de la Ceràmica Mediterrània, les exposicions temporals de la galeria Terra Viva (ceràmica contemporània), la residència d’artistes on ceramistes de tot el món vénen a desenvolupar projectes informatius i classes de ceràmica amb animacions professionals per a nens i adults.

Termini de sol·licitud: 15 de gener de 2022. (Cal enviar el formulari per e-mail)

Bases i Formulari de Sol·licitud

Office Culturel
St-Quentin-la-Poterie (30700) . France
Tel: 0466227438
contact@officeculturel.com 

+ infowww.officeculturel.com

   

 

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top