Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Evarist Navarro al Campus Escultòric

El Museu Campus Escultòric de la Universitat Politècnica de València –MUCAES UPV– es considera en l’actualitat una de les majors i millors col·leccions d’escultura a l’aire lliure existents a Espanya, i única en l’àmbit universitari espanyol.

El Museu, impulsat a la fi dels anys 80, és fruit d’un creixement planificat, en el qual les peces s’han anat incorporant a través de diferents modalitats (intercanvis, compres i donacions), fins a aconseguir, avui dia, un corpus de 79 escultures de 69 artistes de rellevant prestigi internacional, amb dates de creació que abasten des del principi dels anys 60 fins a l’actualitat, de diverses temàtiques i significats, que interactuen i s’integren harmoniosament en l’entorn natural que les envolta.

A més del seu valor cultural, el Museu té una significativa intenció pedagògica i investigadora. Ofereix visites, seminaris i tallers impartits pels mateixos autors o autores, i sovint s’empra la col·lecció per al desenvolupament d’estudis i línies d’investigació.

En aquesta ocasió, presenta la seva obra escultòrica Evarist Navarro, que treballa un mur fet amb argila.

Veure vídeo

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top