Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Èxode. Migracions interiors i exteriors

De l’1 de juliol al 28 d’agost

 

Èxode és un projecte expositiu que naix en el 2019 arran de la necessitat de les artistes i comissàries Rosa Serra i Manola Roig de denunciar la situació que en aquell moment pateixen, i malauradament encara continuen patint, centenars, milers de persones arreu del món.
Notícies diàries sobre fronteres tancades, murs infranquejables, guerres obertes, oblidades o silenciades, pasteres carregades de persones vulnerables, criatures ofegades a vora mar… Notícies massa quotidianes i massa similars provocà en les artistes, sentiments de desassossec, d’impotència. Després la impotència es va convertir en indignació, la indignació en activisme i finalment l’activisme en ART.
Les dos veus inicials es multiplicaren en set mirades, en les set artistes que a hores d’ara formen el conjunt creatiu que ha construit el projecte, que creix fort i vital. Set veus, set mirades amb una determinació.

Cristina Guzman, Cristina Castany-La Rulla, Jesús Matín-Chule, José Plaza, Sémele-Sergi Llàcer, Rosa Serra i Manola Roig, son Èxode.

Horari: Dimarts a divendres de 9 a 14h i de 17 a 20h
Dissabte de 10 a 13h i de 17 a 20h
Diumenge de 10.30 a 13.30h
Dilluns tancat

MUCBE – Museu de la ciutat de Benicarló
Carrer de la Pau, 2 | 12580 Benicarló
Tel. 964 460 448
mucbe@benicarlo.org

+ infowww.benicarlo.org/mucbe

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top