Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Exposició antològica de la Biennal de Ceràmica del Vendrell

del 5 de maig al 3 de juliol a Artesania Catalunya

 

Inauguració: 5 de maig a les 18.30 h.

El Vendrell, com a punt de referència terrissaire i d’indústries ceràmiques, el 2001 va iniciar diverses activitats amb la voluntat de recuperar i difondre l’art de la ceràmica. Amb la I Biennal de Ceràmica s’encetava un nou projecte per mostrar la producció contemporània de la ceràmica decorativa als Països Catalans. Veient l’acceptació, en la tercera edició es van obrir fronteres i al certamen s’hi podia presentar ceramistes d’arreu del món. A partir d’aquí, la Biennal ha projectat any rere any la nostra vila arreu del món, participant-hi centenars de ceramistes.

En aquesta exposició es pot contemplar la ceràmica de diferents estils i procedències amb els tres premis de cadascuna de les 10 edicions que s’han dut a terme fins ara i veure la creativitat d’uns artistes que s’expressen mitjançant el fang.

Els artistes premiats de les 10 edicions de la Biennal de Ceràmica són: Rosa Cortiella, Alison Tinker, Montserrat Altès, Maria Pallejà, Mónica Fernández, Judith Fernández, François Ruegg, Heitor Figuereido, Concha Régné, Rebecca Maeder, Rachèle Rivière, Petra Benndorf, Rafael Pérez, Eulàlia Oliver, Orly Nezer, Monique Wuarin, Simcha Even-Chen, Tood Shanafelt, Pálma Babos, Andrew Casto, Miguel Molet, Xi Liu, Thérèse Lebrun, Juan Ortí, Isabel Alfaro, Roser Oter, Silvia Granata, Olga Simonova i Mingshu Li.

Comptarem amb la presència de l’alcalde del Vendrell, Sr. Kenneth Martínez i la Regidora de Cultura i Educació del Vendrell,  Sra. Silvia Vaquero, així com alguns dels/les ceramistes premiats.

 

ARTESANIA CATALUNYA
C/ Banys Nous 11 08002 – Barcelona
Tel. 93 467 46 62 – 93 467 46 60

 + info: ccam.gencat.cat

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top