Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Fallats els Premis del Officine saffi Award

Les obres ceràmiques dels 45 artistes finalistes, de 16 països, s’exposen a Milà del 7 de setembre al 7 de novembre de 2021.

 

Instal·lacions, objectes, escultures, projectes d’investigació s’exposaran en una exposició on el món de l’art contemporani es reunirà amb el del disseny col·leccionable i l’alta artesania internacional. Una gran exposició que reunirà la recerca més interessant sobre material ceràmic en dos llocs: la galeria Officine Saffi, a través de Saffi 7, i IF Living, piazza Virgilio 4.

Els finalistes van ser seleccionats, entre més de 600 candidats, per un comitè internacional format per diverses figures del món de l’art i el disseny: Glenn Adamson, comissari, Garth Clark, editor en cap Cfile, Annalisa Rosso, cofundador Sr. Lawrence, Matt Wedel, artista, Elisa Ossino, arquitecta, dissenyadora d’interiors, Jill Singer i Monica Khemsurov, redactores en cap de Sight Unseen, Isabelle Naef Galuba, directora del Museu Ariana, Laura Borghi, fundadora d’Officine Saffi.

El Primer Premi, de 10.000 euros, ha estat per a “Pus and Scabs“, de Virgínia Leonard, per la seva expressionisme exuberant i psicològicament estratificat.

El jurat també atorga un premi de compra a Maria Kristofersson pel seu rigor silenciós i exploració poètica de l’espai.

Virginia Leonard
Maria Kristofersson

A més del primer premi, s’han atorgat vuit premis de residència d’alguns dels centres internacionals més prestigiosos dedicats a la ceràmica: Sundaymorning @ ekwc, que ha triat a l’artista xinès Wan Liya. El Centre Danès d’Investigació Ceràmica Guldagergaard ha seleccionat a Marianne Huotari. L’artista català Icaro Maiterena va guanyar el premi de la Fundació Bruckner. El Museu de Ceràmica de Mondovì acollirà a Phoebe Cummings per a una residència i una exposició personal a les sales del museu. La Manufactura Aquest Ceramiche ha convidat a Audrey Ballacchino a experimentar dins del seu arxiu de motlles. Tellurico ha guanyat una residència al Japó, amb motiu de l’Festival Internacional d’Art Ceràmic de Sasama. Päivi Rintaniemi, juntament amb la ciutat de Seinäjoki, acollirà a l’artista noruec Eyvind Solli Andreassen. Finalment, Officine Saffi acollirà Chiara Camoni per a un projecte que es desenvoluparà en conjunt.

Officine Saffi

via Aurelio Saffi, 7 – Milano

+39 02 36685696

 info@officinesaffi.com

+ infowww.officinesaffi.com

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top