Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Exposició dels 45 finalistes del Officine saffi Award

Les obres ceràmiques dels 45 artistes finalistes, de 16 països, s’exposaran a Milà del 7 de setembre al 7 de novembre de 2021.

 

Instal·lacions, objectes, escultures, projectes d’investigació s’exposaran en una exposició on el món de l’art contemporani es reunirà amb el del disseny col·leccionable i l’alta artesania internacional. Una gran exposició que reunirà la recerca més interessant sobre material ceràmic en dos llocs: la galeria Officine Saffi, a través de Saffi 7, i IF Living, piazza Virgilio 4.

Els finalistes van ser seleccionats, entre més de 600 candidats, per un comitè internacional format per diverses figures del món de l’art i el disseny: Glenn Adamson, comissari, Garth Clark, editor en cap Cfile, Annalisa Rosso, cofundador Sr. Lawrence, Matt Wedel, artista, Elisa Ossino, arquitecta, dissenyadora d’interiors, Jill Singer i Monica Khemsurov, redactores en cap de Sight Unseen, Isabelle Naef Galuba, directora del Museu Ariana, Laura Borghi, fundadora d’Officine Saffi.

Els guanyadors dels premis seran seleccionats per un jurat format per: Alessandro Rabottini, comissari independent, director artístic In Between Art Film; Livia Peraldo Matton, directora responsable d’Elle Decor; Christian Larsen, conservador del MAD Museum; Alvise Braga Illa, col·leccionista; Julian Stair, artista; Carolina Orsini, conservadora de MUDEC; Ane Fabricius Christiansen, artista, membre de la Danish Arts Foundation; Laura Borghi, fundadora d’Officine Saffi.

Officine Saffi

via Aurelio Saffi, 7 – Milano

+39 02 36685696

 info@officinesaffi.com

+ infowww.officinesaffi.com

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top