Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Exposició HÍBRIDS

Inauguració a Espacio Intermedio

Del 11 al 20 de juny, trobada amb els artistes.

“Híbrids”, descobrint l’artesania artística espanyola a és avui un nou camp de reflexió i experimentació. Centrada en la comunicació emocional, oberta a l’diàleg entre l’habilitat manual i l’ús de noves tecnologies i interessada tant en el potencial expressiu dels nous materials com en la reinterpretació dels tradicionals, s’emmarca en un nou territori de límits difusos entre l’Art i el Disseny.

Amb aquest objectiu, Espacio intermedio presenta en aquesta exposició, una aproximació al panorama de l’artesania artística contemporània a Espanya a través de la feina d’un grup d’artistes-artesans amb obres, processos i enfocaments diversos, els treballs s’emmarquen en aquest territori indefinit entre la obra d’art i l’objecte quotidià.

En aquesta exposició podeu trobar diferents artistes-artesans com Ícaro Maiterena, ceramista, o Carmen M. Castañeda, artista visual i tèxtil, com també Soledad SantistebanMercedes Vicente també Tim Johnson i Elena Moreno amb els seus processos creatius recollint el material de la natura, Irene G. Barrera que utilitza materials i tècniques pròpies de l’activitat cistellera, el joier Edu Tarín o l’artista Rebeca Huerta amb el seu últim treball de ceràmica i vidre com també l’útilitza Sandra Moneny, o les escultures i artesanals de Unai Gabilondo i per acabar la obra del ceramista Juan Ortí.

-Per a veure l’exposició podeu accedir per aquest enllaç directe:
—>  Exposició Híbrids

            

+ infohttps://espaciointermedio.com/
Calle Monteleón, 34
28010 Madrid

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top