Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Exposició Laura McKibbon

25-28 Novembre

 

Laura McKibbon és una artista canadenca autodidacta coneguda per la seva línia distintiva de ceràmica que inclou tècniques de fotografia i gravat. Les obres de Laura s’han presentat en nombroses exposicions i publicacions importants, en particular en l’exposició “100 anys de ceràmica funcional al Canadà” del Museu Gardiner i en l’obra Fragiles : Porcelaine, céramique et verre, Édition Die Gestalten. La seva obra més recent ha estat seleccionada per a la Triennal Internacional de Ceràmica UNICUM, a Eslovènia.

La galeria Aqui Siam Ben (“aquí estem bé”, traduït de l’occità), situada en el centre de Vallauris, presenta des de fa 22 anys les obres originals creades pels artistes internacionals que resideixen en A.I.R. Vallauris, sota la direcció de Dona-li Dorosh.

L’edifici de la galeria té una història llegendària. Al principi va ser un lloc d’allotjament per als ministres del monestir. No obstant això, més tard, irònicament, en el segle XX, es va convertir en un dels bars d’artistes internacionals més populars del sud de França. Artistes locals com Jean Derval solien freqüentar el restaurant després de les seves hores de treball. L’artista Ben també va decorar la façana del bar, el nom del qual li va inspirar no sols per l’associació amb el seu propi nom, sinó també pel seu significat. Avui, reconvertit en galeria per al programa de residències A.I.R. Vallauris, es poden trobar obres mestres d’artistes de més de 30 països.

El director Dona-li Dorosh i la mediadora cultural Katia Flawizky estan encantats de donar-li la benvinguda a la galeria Aqui Siam, convidant-li a descobrir l’art contemporani de diferents països.

Galerie « Aqui Siam Ben »
Place Lisnard,
1 boulevard des Deux Vallons, Vallauris
Horaire d’ouverture : 10h – 12h30, 13h30 – 18h

+info | Galerie Aqui Siam Ben

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top