Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Exposicions Galeria Mekanova

DEL 8 DE JULIOL AL 30 D’AGOST DE 2021

CHRISTINE VIENNET – LES MONDES FANTASTIQUES

L’evocació de la natura és per a Christine Viennet, nascuda a Noruega el 1947, una forma d’expressió essencial en l’art de la seva ceràmica.

Amb motiu de la seva exposició a la galeria Mekanova, Christine Viennet presentarà una desena d’obres que combinen criatures del fons marí i retrats surrealistes.

VAN LITH – CHROMOGEOMETRIE

L’artista contemporani multidisciplinari Jean-Paul van LITH és conegut arreu del món pel seu treball com a ceramista i vidrier. Nascut el 1940 a Argenteuil i antic alumne de l’Escola d’Arts Aplicades de la Indústria de París, va ser al seu torn pintor, treballador del ferro, ceramista, vidrier, dissenyador … També és autor de nombrosos escrits sobre ceràmica, vidre i metall. A primera vista, les obres de van LITH semblen sorprenentment senzilles. En realitat, contenen una obra complexa en què el ceramista posa tot el seu saber fer.

Amb motiu d’aquesta nova exposició, van LITH presentarà les seves darreres pintures i dibuixos, realitzats majoritàriament durant el confinament i dedicats a la geometria i els colors que van aconseguir el seu èxit.

+ info: www.mekanova.com
Galeria Mekanova
16 Rue des Halles – Cannes (France)

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top