Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

LA NUBE EN LA TORMENTA DE LA VIDA

Exposició individual de la ceramista Rafaela Pareja.

Sovint les seves peces, reconegudes i premiades arreu, són escultures molt laborioses fruit de l’observació i contemplació profundes del món que l’envolta.

En aquesta exposició que ens ocupa, però, Pareja ens va sorprendre amb un registre artístic nou, més lleuger de formes i amb peces creades a partir de la suma d’agrupacions repetitives d’elements, tant de moda actualment en tots els dominis de les arts plàstiques. Aquest nou registre artístic no ha estat casualitat, sinó, com molt encertadament indica el títol de l’exposició, obeeix a un moment de canvi molt profund en la seva vida. Rafaela Pareja, acostumada a convertir en obra ceràmica tot allò que sempre ha anat observant de la natura arran de terra, es va trobar amb la necessitat de mirar cap al cel per poder agafar força per seguir avançant.

Va començar a observar el cel i els núvols que hi passaven com si per a ella aquesta acció diària fos una medecina i un consol. D’aquesta manera es va anar reafirmant en la idea que igual com les boires que la travessen sempre estan en moviment i acaben passant i desapareixent, així el seu profund dolor també acabaria evolucionant i, per què no, desapareixent.

Segons afirma l’artista, utilitzar el cel i els núvols com a metàfora del canvi constant i de l’evolució humana li va ser totalment curatiu.

Maria Romaní

Del 19 de maig al 17 de juny de 2016
A la Sala d’exposicions de l’ACC
Organitza: Associació Ceramistes de Catalunya

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top