Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Exposition d’été “Connivences” 2024

Del 22 de juny al 2 de setembre de 2024

 

Per a la segona exposició de la temporada, un ceramista de l’Associació convida un ceramista de la seva elecció, guiat per les seves afinitats, enamorament, amistat, complicitat… La mostra reunirà dotze expositors repartits per les sis sales d’exposició del Convent.

Expositors: Isabelle Daucourt convida Marike Jacobs (35 Utrecht-Països Baixos), Vincent Lallier convida Vincent Kempenaers (55 Dinant -Bèlgica), Catherine Le Baron convida Benoît Audureau (49 Le Voide), Sophy MacKeith convida Saen Miller (56 Peillac) , Sylvestre Rivière convida Geert Van Der Borght (13 Noduwez-Bèlgica), Marie-Lucie Trinquand convida Philippe Dubuc (28 Coulombs).

L’exposició estarà oberta de 14.00 a 19.00 hores, de divendres a dilluns, festius i tots els dies durant les vacances.

10è PREMI DEL PÚBLIC: Els visitants seleccionaran d’entre els convidats de l’exposició “Connivences” el talent de la seva elecció. El guanyador serà recompensat amb un obsequi de l’APCP (estand i àpat gratuït a la Festa de la Ceràmica 2025) i els seus socis; les edicions d’Ateliers d’Art de France, la revista de ceràmica i vidre, una subscripció d’un any a la revista, Solargil, 200 € sense IVA de l’argila de gres gratuïta.

Al mateix temps, els visitants descobriran l’exposició permanent dels ceramistes de l’associació instal·lada a la planta baixa del Couvent: Nicole Crestou, Isabelle Daucourt, Isabelle Debruyère, Isabelle Delin, Vincent Lallier, Catherine Le Baron, Cécile Lowy, Sophy MacKeith, Clément. Petibon, Daniel Raimboux, Sylvestre Rivière, Marie-Lucie Trinquand, Emilie Vanhaecke.

Association de Potiers Créateurs de Puisaye
Le Couvent, 4/8 rue du Couvent
89520 TREIGNY
03 86 74 75 38
lecouventdetreigny89@orange.fr

+info: www.lecouventdetreigny.com

   

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top