Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

FAME CONCRETA. PODCAST SOBRE CERÀMICA I MENJAR

Fame Concreta és un projecte de AiCC, Associació Italiana de Ciutats de la Ceràmica i Martina Liverani

 

Fame Concreta publica el seu tercer podcast sobre art, menjar, vi i ceràmica, dedicant-lo als MUSEUS DE CERÀMICA DE GROTTAGLIE, LATERZA I CUTROFIANO. S’implementa mitjançant un lloc del mateix nom i un perfil d’Instagram.

Dos arxius que recullen imatges, esdeveniments, històries, testimonis de terrissers, cuiners, empreses, escoles, a Itàlia i més enllà, així com una sèrie de podcasts.

Després del primer podcast, que va explorar el Museu de Ceràmica Internacional de Faenza, llançat amb motiu d’Argillà 2018, i el dels museus de Nove i Bassano del Grappa, la tercera cita del podcast està dedicada a les excel·lències apulianes.

Des del 16 de maig està disponible l’episodi dedicat als museus de ceràmica de Grottaglie, Laterza i Cutrofiano: un territori que en només 200 quilòmetres reuneix una increïble varietat artesanal i històrica, explicada per les riques col·leccions dels tres museus.

El podcast narra tècniques, estils, decoracions, materials, anècdotes i llegendes populars, usos a la cuina, en una història per escoltar abans, durant i després de visitar els Museus.

L’àudio es pot escoltar o descarregar al lloc web de Fame Concreta, acompanyat d’imatges i subtítols de les obres exposades, així com a Spotify, iTunes i Spreaker.

+ info:   info@fameconcreta.it    www.fameconcreta.it

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top