Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

FENT MOTLLES PER A CERÀMICA | Paolo Iori

Dates: 17-18-19-20-21 de juny de 2020

Per reproduir una forma per a produccions grans o petites, però també per crear objectes únics a partir d’un motlle, per recollir o imprimir a mà, simplificant els processos de fabricació; És el somni de molts terrissaires.

L’artista i mestre Paolo Iori presentarà de forma efectiva, simple i creativa un programa per a la producció de motlles de diverses peces per fosa i emmotllament a pressió. Apareixerà de la idea i d’un projecte personal per a desenvolupar un model que s’analitzarà per després realitzar el motlle propi.

Paolo Iori es va formar a Sesto Fiorentino amb els mestres Bruschi i Gigli, els qui els van donar l’oportunitat d’aprendre tècniques de formació precises i elaborades, per a la fabricació de models i motlles de guix. Paral·lelament, Iori desenvolupa la seva trajectòria artística personal, que va començar a Londres i va continuar amb exposicions al Japó, Bèlgica i Itàlia. Actualment treballa a Bèlgica i treballa amb artistes, escoles d’art per a cursos de capacitació i dissenyadors per crear prototips en projectes molt específics. Entre ells, la “École supérieur des arts Visuels” de l’Cambre a Brussel·les, l’Academie Royale des beaux arts a Brussel·les i el “Centre culturelle” en Andenne, “Keramis” al Louviere.

El taller de 35 hores  de 9.00 a 17.00 els dimecres, dijous, divendres i dissabte i de 9.00 a 16.00 els diumenges.

Preu: 650,00 €. Inclòs en el cost de l’taller: 35 hores d’ensenyament | tots els materials necessaris | Dinar: 5 brunch | Una caixa amb les mostres dels materials utilitzats durant el taller.

Professor: Paolo Iori

Traductora i assistent: Martha Pachon

Idiomes: anglès, italià, francès, espanyol

Faenza Art Ceramic Center
Via Pana 34/1, 48018 Faenza (RA) – Italia
Telèfon: +39 0546 46936
Telefax: +39 0546 646106
Correu electrònic: info@facc-art.it

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top