Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Fira Argillà Argentona

Torna la Fira Argillà Argentona consolidant el retorn de la plena normalitat, els dies 1, 2 i 3 de juliol

 

La fira de referència de la ceràmica a Catalunya engega amb participants que tornen per primera vegada després de la pandèmia.

Arriba la Fira Argillà 2022, la fira internacional de ceràmica, i ho fa consolidant el retorn a la normalitat, després de la bona represa del format presencial de la darrera edició.
La firà s’iniciarà divendres 1 de juliol a les 17 h i s’allargarà fins les 22 h de diumenge.

A causa de la bona valoració tant de públic com d’expositors, aquest any s’ha volgut repetir la ubicació que es va estrenar per l’edició 2021: el pati de l’Escola Bernat de Riudemeia. Es tracta d’una localització que permet agrupar els expositors en un sol espai tancat, ampli, còmode i amb molta ombra.

Per aquesta nova edició s’han seleccionat 60 ceramistes, que procedeixen majoritàriament de Catalunya i la resta de l’estat espanyol, però també hi haurà representants d’arreu del món: França, Marroc, Itàlia, Alemanya, Eslovènia, Polònia i Equador. Cal destacar la presència de ceramistes que havien participat en edicions anteriors a la pandèmia, i que tornen enguany, ara que s’ha reprès la normalitat a les activitats culturals i firals. L’organització es mostra convençuda que aquest any serà el de consolidació i plena normalització després de l’aturada del 2020 i la bona represa del 2021, quelcom que es veu potenciat pel fet que, de la pandèmia en endavant, s’ha viscut un creixement de l’interès per la ceràmica, per part del públic general.

Durant les dates de la fira, a plaça de l’Església es duran a terme activitats educatives.

Enguany, la fira tindrà França com a país convidat, amb una representació d’una desena de participants, que s’ubicaran en un espai exclusiu dins del recinte firal.

A banda, com cada any, al recinte de la fira i al museu es podrà adquirir el càntir de l’any 2022, enguany obra de l’arquitecta i dissenyadora Carme Pinós, que serà presentat al públic en una roda de premsa el proper divendres 17 de juny a les 12h.

+ infowww.argilla.cat

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top