Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Fira de Ceràmica Creativa de l’ACC. Noves places per a 2020

Del 10 al 23 de juny de 2019

Avinguda Portal de l’Àngel de Barcelona

Compañeros ceramistas,

La Associació Ceramistes de Catalunya ha abierto 6 nuevos stands, a disposición de ceramistas tanto del resto de España como del extranjero, para la Feria de Cerámica Creativa que se celebrará en la Av. Portal del Ángel de Barcelona, una quincena del mes de junio del año 2020.

Este emplazamiento es el  mejor de la ciudad de Barcelona, ya que esta avenida está situada en el corazón de la ciudad, junto a Pl. Catalunya en el Barrio Gótico.

Si estás interesado, ponte en contacto con la ACC por e-mail: acc@ceramistescat.org   o por teléfono: 93 317 69 06 y pide la hoja de solicitud, que se tendrá que enviar rellenada antes del 20 de julio de 2019.

L’Associació Ceramistes de Catalunya ha obert 6 nous estands, a disposició de ceramistes , tant de la resta de l’Estat espanyol com de l’estranger, per a la Fira de Ceràmica Creativa, que se celebrarà a l’AV. Portal de l’Àngel, una quinzena del mes de juny de l’any 2020.

Aquest emplaçament és el millor de la ciutat, ja que aquesta avinguda està situada al cor d ela ciutat, al costat de Plaça Catalunya, en el barri Gòtic de Barcelona.

Si esteu interessats contacteu amb l’ACC al correu elèctrònic acc@ceramistescat.org o per telèfon al 93 317 69 06 i demaneu el full que sol·licitud, que s’haurà de tornar emplenat abans del 20 de juliol de 2019.

Inscripció Portal Àngel

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top